En Ucuz Kaliteli Otomobiller Listesi; Bugün Hala Alınabilirler. Bir otomobil hem ucuz hem de nasıl kaliteli olabilir diyorsanız haklısınız. Böyle bir şey normal şartlarda pek mümkün değil. Ancak bazı nedenlerden dolayı gözden düşen ve satılamayan otomobiller bulunuyor. Bu otomobiller sahip olduğu motor veya şanzıman sorunları nedeniyle göz ardı edilse de tamir edildiği sürece kullanmakta herhangi bir sorun yok. Ancak bilmelisiniz ki bu araçların onarım maliyetleri çok cep yakıyor.

12009 Mercedes-Benz S-Serisi S550 4Matic

Ucuz ve Kaliteli Otomobiller listemizin ilk sırasında bir Mercedes var. 2009 model olan S serisi S550 4 matic modeli dönemin nerdeyse çoğu teknolojik özelliklerini üzerinde taşıyor. İncelediğimiz araç 382 beygir güç üreten 5.5l V8 bir motora sahip. Gördüğünüz gibi yüksek beygirli ve çok yakan bir araç. Buna ek olarak 2007 kasası aktarma organlarında dişli arızası ortaya çıkarıyor. Satın almaktan ve tamir masraflarından korkmuyorsanız bir tane satın alabilirsiniz.

22010 BMW 750i xDrive 

Listemizin ikinci otomobili bir başka alman devi BMW 750İ xDrive modeli. Ucuz ve Kaliteli Otomobiller listemizde yer alan 750İ xDrive Tasarım olarak diğer BMW’lerden detay farklılıklarına sahip 750 xDrive makyajlanmış 3 serisi gibi görünüyor. AWD sistemine sahip otomobilde 402 beygir güç üreten N63 çift turbo V8 motor bulunuyor. Daha sürüş odaklı olmasına rağmen yıl itibariyle artık eskiyen 2010 750i xDrive modeli satın alacağınız ucuz ve kaliteli otomobiller arasında bulunuyor.

32004-2006 Volkswagen Phaeton V8

2004 ve 2006 yılları arasında üretilen Phaeton kalite standartlarının üzerinde üretilmiş, harika bir mühendislik örneğidir. Klas bir tasarıma sahip olması aracı özel kılıyor. Eski lüks özelliklerle yeni lüks özelliklerin arasında köprü kuran Phaeton neredeyse modern passat konforuna ve sürüş dinamiklerine sahip. Ancak güçlü motor yapısı ile Türkiye şartlarında yakıt ekonomisi açısından sizi zorlayabilir. Yine de Ucuz ve Kaliteli Otomobiller listesinde olmayı hak ediyor.

42007 Maserati Quattroporte Sport GT

İlk olarak 1963 yılında üretilen Maserati Quattroporte Sport GT modelleri her yeni bir yüze kavuştuğunda sanki gelecekten gelmişçesine bir etki yaratıyor. 2003 yılında üretilen ve listemizde 2007 yılına yer verdiğimiz 5. Nesil Quattroporte Sport GT bahsettiğimiz gibi çok fütüristik bir tasarıma sahip. İlk çıktığı yıllarda da harika ve çekici olan otomobil hala bu özelliğini koruyor. 2007 yılında tasarlanmasına rağmen hala fütüristik bir görünüme sahip.

Araçta 4.7l V8 Ferrari motoru bulunuyor. Şanzıman sorunları nedeniyle ucuz ve kaliteli otomobil olarak listemizde yerini aldı.

52011 Volvo S80 T6

Listemize günümüzde yakından tanıdığımız ve ülkemizde kullanılan bir yüz ile son verelim. T6 modeli enine monte edilmiş 300 beygir güç üreten bir motora sahip. Sağlamlık, güvenlik ve sürüş konusunda sunduğu özellikler bu seviyede bir araç için çok iç açıcı görünüyor. Ucuz ve kaliteli bir otomobil arıyorsanız S80 T6 tercihiniz olabilir.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here