Toyota Land Cruiser 2021: Efsanevi Güç

0
2183
Toyota Land Cruiser 2021

Toyota Land Cruiser 2021 üstün arazi kabiliyetini benzersiz bir konfor deneyimiyle buluşturuyor.  Farklı zemin ve arazi koşullarında performansından ödün vermeden son derece etkileyici bir sürüş tecrübesi yaşatan Toyota Land Cruiser sunmuş olduğu eşsiz konforuyla kendisine hayran bırakmayı başarıyor. 

Efsanevi Güç, Benzersiz Sürüş Dinamikleri 

Toyota Land Cruiser 2021

Toyota Land Cruiser yüksek hacimli güçlü motoru ve gelişmiş sürüş destek sistemleriyle her koşulda maksimum tutuş ve performans sunuyor. Özel olarak geliştirilen adaptif süspansiyonlara sahip olan araç konfordan ve rahatlıktan kesinlikle taviz vermiyor. 

5.7 Litre V8 motor 381 HP güç ve 544 NM tork üretiyor. 8 ileri elektronik kontrollü ECT-i otomatik şanzımana sahip olan araç daima etkileyici bir performans sergiliyor. 

Adaptif değişkenli süspansiyon sistemi yol ve arazi durumunu algılayarak zemine en uygun süspansiyon sertliğini otomatik olarak ayarlıyor. Gelişmiş arazi destek sistemine sahip olan Toyota Land Cruise 2021 en zorlu arazilerde bile sürücünün işini kolaylaştırıyor. Arazi ile ilgili gerekli verilerin ve görüntülerin anlık olarak sürücüye aktarıldığı arazi görüntüleme ekranı sürücünün zemine hakim olmasını ve sürüşün keyfini çıkarmasını sağlıyor. 

Toyota Land Cruiser 2021

Arazi Kullanımı Destek Sistemi (Crawl Control), Adaptif Değişken Süspansiyon Sistemi (AVS), Kinetik Dinamik Süspansiyon Sistemi (KDSS), Çoklu Arazi Seçimi (Multi-Terrain Select) ve arka diferansiyel kilidi gibi donanımlara sahip olan Toyota Land Cruiser 2021 tüm arazilerde ve zeminlerde güvenle hareket etmenizi sağlıyor.

Toyota Land Cruiser 2021 Donanımları 

Oldukça karakteristik bir tasarıma ve üst seviyede arazi kabiliyetine sahip olan Toyota Land Cruiser 2021 markanın en özel modelleri arasında yer alıyor. Geniş ve oldukça ferah iç yaşam alanında yolcuların konforu için gerekli olan tüm donanımlar eksiksiz bir şekilde konumlandırılmış. Konforu ve arazi kabiliyetini bir arada sunan nadir SUV modellerinden birisi olan Land Cruiser gelişmiş sürüş destek sistemleri ve konfor donanımlarıyla tüm yolcuların rahat etmesini ve güvenle yolculuğun keyfini çıkarmasını sağlıyor. 

Sürücü ve yolcuların güvenliği için gerekli tüm detaylar düşünülmüş durumda. Standart olarak sunulan 10 adet hava yastığı tüm yolcuların güvende kalmasını sağlıyor. Boyun koruma özelliği bulunan koltuk başlıkları olası bir kaza anında belirli bir açıyla hareket ederek baş ve boyun yaralanmalarının önüne geçiyor.

Yaya algılama özelliği bulunan çarpışma önleme sistemi kör noktalardan aracın önüne aniden çıkan yaya ve nesneleri algılayarak güvenli bir şekilde aracı durduruyor. Yaya ve nesne algılama özelliği oldukça geniş ve yüksek gövdeye sahip olan bir SUV modeli için son derece önemli ve kıymetli bir teknoloji.

Şerit takip sistemi ve şeritten ayrılma uyarısı, adaptif hız sabitleme ve kontrol sistemi, aktif çekiş kontrolü, araç denge kontrol sistemi ve geri manevra uyarı sistemi konforlu ve güvenli bir yolculuk deneyimlemenizi sağlıyor. 

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı bel ve yan destekli koltuklar her türlü yol koşulunda rahat etmenizi sağlıyor. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan koltuklar farklı hava koşullarında vücut ısınızı korumanızı ve sürüşün keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Dört bölgeli otomatik klima aracın her noktasının ferah olmasını sağlıyor. 

Ön konsolda ve arka yolcu bölümünde bulunan multimedya ekranları tüm yolcuların keyifli ve eğlenceli bir yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor. 14 Hoparlöre sahip JBL premium ses sistemi kaliteli ve berrak müzik dinlemeyi seven yolculara benzersiz bir müzik keyfi yaşatıyor.

Toyota Land Cruiser 2021 Fiyatı

Toyota Land Cruiser 2021 modeli Amerika Birleşik Devletleri’nde $85,665 dolar fiyatıyla satışa sunuluyor. Ülkemizde özel sipariş üzerine getirilen araç ortalama 3.000.000 TL – 3.500.000 TL arasında değişen fiyatlara satılmaktadır.

Toyota İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here