BMW 8 Serisi Gran Coupe: Sportifliğin ve Konforun Zirvesi

0
1925
BMW 8 Serisi Gran Coupe

BMW 8 Serisi Gran Coupe sportifliği ve şıklığı başarılı bir şekilde harmanlayan keskin çizgileriyle ön plana çıkıyor. Lüks iç mekanı, sportif ve modern tasarımı, güçlü yol tutuşu ve performansıyla BMW’nin tüm genlerini üzerinde taşıyor.

Sportifliğin ve Konforun Zirvesi

BMW 8 Serisi Gran Coupe estetiği, kaliteyi, sportifliği ve konforu bir araya getiren özel teknolojileri ve donanımlarıyla yolcuların konforlu ve rahat bir sürüş deneyimi yaşamasını sağlıyor.

 

Farklı sürüş modlarına göre otomatik olarak ayarlanabilen adaptif süspansiyon sistemi otomobilin yüksek performanslı kullanımında ve değişik yol şartlarında güçlü yol tutuşu ve maksimum konfor sağlıyor. Spor sürüş modunda ayarlanabilen süspansiyon sistemi sayesinde otomobilin sürüş dinamikleri tamamen değişerek çok daha sportif ve güçlü bir sürüş deneyimi yaşatıyor 

Android Auto ve Apple Car Play destekli multimedya sistemi yüksek çözünürlüğü ve renk kalitesiyle net ve kaliteli bir görüntü sunuyor. Geniş ekranlı multimedya sistemine entegre olarak gelen navigasyon sistemi sayesinde sürücüler farklı bir yazılıma ihtiyaç duymadan yol durumuna ve bilgilerine kolay bir şekilde ulaşabiliyor.

BMW 8 Serisi Gran Coupe

BMW’nin yeni araçları için tasarladığı dijital gösterge sistemi grafikleri ve renk kalitesi ile dikkat çekiyor. Farklı sürüş modlarına göre uyarlanabilen bu ekran sürücünün ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilebilir bir deneyim sunuyor. BMW 8 Serisi Gran Coupe ile ilgili bütün verilerin anlık olarak yansıtıldığı dijital gösterge sistemi sürücünün otomobili daha rahat kontrol edebilmesini sağlıyor.

Benzersiz Teknoloji Deneyimi 

15 hoparlör ve 710 watt güce sahip olan Harman Kardon Premium ses sistemi yüksek ses kalitesi ve kişiselleştirilebilir ses modlarıyla sürücülere stüdyo kalitesinde berrak ve yüksek kalitede müzik keyfi yaşatıyor. 

Isı ve ışık yalıtımlı ön cam sürücünün güneşin tam karşıda olduğu zamanlarda görüntü kaybı ve rahatsızlık yaşamaması için özel olarak tasarlanmış. Aynı zamanda gece sürüşlerinde karşı şeritten gelen araçların uzun farlarına karşı koruma sağlıyor.

Elektrikli bel destekli ayarlanabilen hafızalı koltuklar sürüş sırasında yorgunluğu minimuma indirerek konforlu bir yolculuk yaşatıyor. Isıtmalı ve soğutmalı bu koltuklar farklı hava koşullarında yolcuların ısısını koruyarak rahat ve ferah bir yolculuk deneyimi sunuyor. Sportif koltuklar sağladığı konforun yanında sportif yapısıyla yolcuları sararak virajlı yollarda ve performanslı kullanımda stabil bir şekilde durmalarına sağlıyor.

BMW 8 Serisi Gran Coupe

Laserlight farlar karşı şeritten gelen sürücüleri rahatsız etmeden güçlü bir görüş mesafesi oluşturuyor. Viraja duyarlı otomatik farlar özellikle gece sürüşlerini güvenli bir hale getirerek yolcuların rahat ve huzurlu bir yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Gelişmiş park asistanı sistemi, geri görüş kamerası, kör nokta uyarı sistemi ve sensörler, geniş bir gövdeye sahip olan bu otomobilin sıkışık alanlarda ve park yerlerinde rahat hareket etmesine yardımcı oluyor.

Adaptif hız sabitleme sistemi, şerit takip sistemi ve gelişmiş sürüş asistanları sürücünün yolculuk boyunca rahat ve güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlıyor.

BMW 8 Serisi Gran Coupe Motor Seçenekleri ve Performansı

Karakteristik sürüş dinamikleri ve güçlü performansıyla öne çıkan BMW 8 Serisi Gran Coupe benzinli ve dizel iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Farklı ihtiyaçlara göre üretilmiş bu motorlar teknolojileri ve performanslarıyla dikkat çekiyor.

BMW 840i xDrive Gran Coupe

Benzinli versiyonu 840i xDrive 333 bg güç ve 500 nm tork üreten 3.0 litre V6 motor çift turbo seçeneğiyle satılıyor. 4.9 saniyede 0-100 km hıza ulaşan otomobil maksimum 250 km hıza çıkabiliyor. Şehir içi kullanımda 10.6 litre, şehir dışı kullanımda 7.3 litre yakıt tüketen 840i xDrive ortalama 8.5 litre yakıt tüketim değerine sahip.

BMW 840d xDrive Gran Coupe

840d xDrive modelinde kullanılan 3.0 litre çift turbolu 6 silindirli dizel motor 340 bg güç ve 700 nm tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasına 5 saniyede ulaşan otomobil maksimum 250 km hıza çıkabiliyor. Şehir içinde 7.4 litre, şehir dışında 5.7 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan 840d xDrive karma tüketimde ortalama 6.7 litre yakıt tüketiyor.

Sürekli dört çeker xDrive çekiş sistemine ve adaptif süspansiyonlara sahip olan her iki otomobil de güçlü yol tutuşu ve güçlü performansıyla BMW’nin kendine has sportif sürüş dinamiklerine sahip.

BMW 8 Serisi Gran Coupe Fiyatları

BMW 840i xDrive Gran Coupe modeli 4.002.600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dizel motor seçeneğiyle sunulan BMW 840d xDrive Gran Coupe modeli ise  4.092.300 TL’den başlayan fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor.

BMW İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here