2021 Toyota Camry XLE: Bazı Küçük Kusurları Düzeltildi

0
1790
2021-toyota-camry
2021-toyota-camry

2021 Toyota Camry, kan basıncınızı pek yükseltmeyecek olsa da, yeni Camry’nin yeni bir yüzü, güncellenmiş bir bilgi-eğlence sistemi ve daha düşük bir fiyatı var.

2021 Toyota Camry İçin Neler Yeni?

camry-hybrid-xle
camry-hybrid-xle

Sportiflikle aşılanmış olduğu iddia edilen Toyota Camry serisinin geri kalanından farklı olarak, 2021 Toyota Camry XLE hibrit, esnek bir sürüş, etkileyici yakıt ekonomisi ve yakışıklı bir iç mekan gibi daha geleneksel Camry özelliklerinden sonra bir sedandır. Hibrit için yapılan güncellemeler, dikkat gerektiren veya geçen yılki ön uç tasarımı durumunda daha az dikkat gerektiren alanlara odaklandı.

İç Tasarım

2021-toyota-camry-iç
2021-toyota-camry-iç

Bu yeni ön şerit, eski kar temizleme aracı benzeri alt ızgarayı daha az görünen bir tasarımla değiştiriyor. Görünüm, eskisinden daha şık ve daha olgun hatta çekici. İçeride, Camry kapı panellerindeki yumuşak dokunuşlu tür için sert plastiği değiştiriyor. Dokunmaya duyarlı iki yeni ekran seçeneği var. 7.0 veya 9.0 inç ölçülerinde, her biri eski bir radyo gibi ekranın her iki yanında bulunan ses seviyesi ve ayar düğmeleri sunar. Navigasyon, Apple Car Play, Android Auto ve dokuz hoparlörlü JBL ses sistemi ile daha büyük dokunmatik ekrana yükseltme, ek fiyatla bile kesinlikle önerilir. Yeni bir düzene, daha büyük bir ekrana ve daha iyi organize edilmiş bir menü yapısına geçmiştir. Ancak, eski bilgi-eğlence sisteminin çoğu, rakipler kadar sezgisel ve kullanımı kolay olmayan modası geçmiş grafikler ve hantal yazılımlarla geride kalıyor. Camry sadık, XLE’nin deri koltuklarda kaygan yeni bir balıksırtı desenine sahip olduğunu fark edebilir.

2021 Toyota Camry Performansı

2021-toyota-camry-hybrid
2021-toyota-camry-hybrid

En az yakıt tüketen Camry’yi güçlendirmek, eskisi gibi Atkinson döngüsü 2,5 litrelik sıralı dört ve elektrik motoru kombinasyonudur. İki güç sistemi, ön tekerleklere birleşik 208 beygir gücü veriyor. Şehirde hızlanma yeterli olsa da, yüksek hızlarda aynı durum söz konusu değil. Geçiş manevrasında veya sürekli hızlanmada göreve bastırıldığında, güç aktarımı manevralar sırasında hoş olmayan bir şekilde sert bir motor sesi yayar. Toyota’nın 2.5 litrelik dördü biraz gürültülü, sürekli değişen otomatik şanzımanın motoru bir devirde tutma eğilimi tarafından daha belirgin hale getirilen bir özellik.

Güç aktarma organı, elektrikten gaza ve elektriğe sorunsuz bir şekilde geçiş yapıyor ve sürüş yumuşak olmasıyla birlikte sessiz. EPA derecelendirmeleri geçen yıl olduğu gibi kaldı: 46 mpg birleşik, 44 mpg şehir ve 47 mpg otoyol. Geçen yıl sportiflik eksikliği nedeniyle melezi atlamış olabilecek alıcılar, XSE’nin sportif görünümünü hibritin yakıt ekonomisiyle birleştirmeyi vaat eden ilk Camry XSE hibritiyle ilgilenebilir.

2.El Toyota İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here