Tanınmış markaların bazı bağımsız tasarımlarını muhtemelen hiç görmediniz. Normal muadillerinden daha farklı görünümde olan ve dikkat çeken bu otomobillerden bazılarına bir göz atalım.

Marka ve modelden sonra otomobil veya motosiklet alırken vermemiz gereken üçüncü büyük karar ise aracın rengidir. Farklı insanlar için asıl mesele orijinal bir ton seçme veya seçimin fiyatı artırıp artırmayacağını veya belki de güvenlik hususlarına dayalıdır. Çünkü yolda daha görünür olan ve dolayısıyla kazalara karışma olasılığı daha düşük olan renkler vardır. Her markanın kendine özgü karakteristik renkleri vardır. Ancak zaman zaman ve özel etkinlikler için, bu markalardan bazıları geleneklerden kopar ve özel, benzersiz bir model oluşturur.

Tanınmış Markaların Ayarlanmış Arabaları: Fransız Devi Citroen

Citröen’in Eylül ayında 100% Electrikli modeliyle Ami ❤️ París adını verdiği bir operasyonda yaptığı şey buydu. Citröen, yeni elektrikli modelini, Fransız başkentinde ve diğer Avrupa şehirlerinde faaliyet gösteren bir araba paylaşım şirketi olan Paris’teki Free2Move filosuna dahil etti. Ve bunu anmak için, 20 aracını Montmartre, Pigalle, Belleville, Saint-Germain des Prés ve Marais gibi Paris’in en ikonik semtlerinden 20’sini temsil eden renklerle süslediği bu özel kampanyayı başlattı.

Araçların tasarımı, bu alanların özel nitelikleri ve sakinleri ile ilgili anekdotlar tarafından belirlendi. Neon renklerden hasır sandalyelere kadar veya hareketli gece hayatını yansıtan tasarımlar var.

Tanınmış Markaların Ayarlanmış Arabaları: Fransız Devi Citroen

Peugeot Django Motosiklet

Motosiklet üreticileri bazen bazı kampanyalar için özel modeller oluşturur. Peugeot sponsorluğunu yaptığı, yedinci Malaga bağımsız kültür ve görsel sanatların uluslararası toplanma baskı ve kentsel sanatçı yaptırılan festivalde varlığını vurgulamak için kişiselleştirilmiş bir tasarım yapıldı. Böyle bir görüntü oluşturmak için Peugeot, 1950’lerin Fransa’sından esinlenerek Django neo-retro scooterlar sundu. Daha sonra etkinliğe katılanlar arasında çekilişle çekildi.

Tanınmış Markaların Ayarlanmış Arabaları: Peugeot Django Motosiklet

Kişisel Tasarımlar

Diğer zamanlarda, geleneksel tuvallerini bir arabanın gövdesini dekore etmek için bir kenara koyanlar sanatçıların kendileridir. Amerikalı sanatçı Peggy Nolan, bir moda tasarımcısı, dekoratör ve şu anda arkadaşları ve komşuları için araçlarının atölyeye gitmesi gerektiğinde, ancak parasını karşılayamadıklarında onlara yardım ediyor. Onun tarzı, abartılı Japon dokunuşları, markalar ve logolar ve bazı parlak renkler ile Pop Art ile mizahın bir karışımı. En büyük tutkularından biri arabalardır. Ama yeni, lüks modeller değil. Hurda yığınına gidebilecek olanları tercih ediyor.

Tanınmış Markaların Bu Hallerini Hiç Görmediniz

Tuning’in yaratıcılığını geliştirmek için eğlenceli bir yol olduğunu düşündü ve hemen işe koyuldu. Çalışmaya başladı, YouTube’da bir arabanın vinil ile nasıl döşeneceği konusunda çeşitli eğitimlere katıldı ve ardından şarkıcı arkadaşı Tashee Condolee’nin yardım çağrılarına cevap verdi. Komedyen, eski arabasını süslemek ve araç üzerinde bulunan eskiyen ve oluşmuş çukurlukları örtmek için bu yönteme başvurdu.

Peggy’nin Karikatürü! tasarımcının projesine verdiği isimdir. Çoğu durumda, vinil gibi ucuz ama oldukça etkili malzemeler, aynı zamanda boyalar ve doldurulmuş oyuncaklardan kumaşlar kullandı. Sonuç, doğal olarak kimseyi kayıtsız bırakmaz.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here