2021 Nissan Qashqai modeli merakla beklenen araçlar içinde yer alıyor.

SUV sınıfının Türkiye özelinde en çok satış rakamlarına ulaşmış, aslında bir anlamda ülkemizde bu sınıf araçların tanıtımı konusunda öncülük yapmış bir modeldir.

Yerden yüksek sürüş konumu ile bir aracın çok daha keyifli ve kullanışlı bir sürüş deneyimi sunabileceğini anlatan Qashqai modeli, yeni kasası için gün sayıyor.

Nissan Qashqai

Yeni versiyonu ile oldukça iddialı olacak gibi görünen model için son gelen bilgiler ile beraber genel bir bakış incelemesini yapıyoruz.

12021 Nissan Qashqai Genel Bakış

2007 yılından itibaren üretilmeye başlanan model, tüm dünya genelinde oldukça popüler olmayı başarın bir SUV modeli araç.

Son dönemde, özellikle Peugeot 3008 modelinin çıkması ile Qashqai pazardaki payının büyük bir kısmını 3008 modeli ile paylaştı diyebiliriz.

3008 modelinin yenilikçi iç ve dış tasarımına ek olarak, başarılı motor versiyonlarına entegre edilen “EAT” isimli tork konvertörlü tam otomatik şanzımanın etkisi büyük oldu.

Bakalım yeni Qashqai tekrar pazardaki liderlik konumuna yerleşebilecek mi?

Özellikle iç kısımda pek çok yeni teknolojiye ve tasarım detaylarına önem veren Nissan, dijital ekranlar ve parça kalitesi konusunda bir hayli mesai harcamış gibi görünüyor.

Orta kısımda yer alacak yeni konsol tasarımı, markanın yeni imajı ile aynı olacak diye düşünüp yorumlayabiliyoruz.

Direksiyon simidi de oldukça güzel bir tasarımla gelecek.

Aynı zamanda “Bose” müzik sistemi de son dönem Nissan modellerinde kullanılmaya başlandı.

2Motor Özellikleri

Aracın boyutlarının daha büyük olduğunu söylemek ile beraber, iç mekandaki yaşam alanında artık daha ferah ve büyük olduğunu biliyoruz.

Motor özelliklerini anlatmadan önce, araçta ısıtmalı koltuklar ve direksiyon, masaj fonksiyonu, Nissan Connect, Apple Car Play, Android Oto, Bose Premium müzik sistemi, elektrikli bagaj kapağı…vb pek çok teknoloji de sunulacağını söyleyebiliriz.

Mitsubishi altyapısı ile gelen motor seçeneği, Hibrit ünite ile desteklenmiş turbo beslemeli 1.3 litrelik benzinli bir motor.

Satışa ne zaman sunulacağı ile ilgili çok net bir tarih olmasa da sene sonuna kadar lansmanı yapılacağı biliniyor.

İkinci El İlanları

Tekerinize taş değmesin.

  Nissan Qashqai Nissan Qashqai

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here