Tam Kapanma Sırasında Evde Oynayabileceğiniz Yarış Oyunları!

Küresel çapta etkisini gösteren Covid-19 salgını sebebiyle ülkemiz dahil olmak üzere birçok ülkede çeşitli önlemler alınıyor. Pandemi sebebiyle devletler tarafından alınan tedbirler arasında yarım ve tam kapanma kararları da var. Tam kapanma kararları kapsamında ülkemizdeki -belirli sektörlerde çalışan vatandaşlar haricinde- herkes günlerini evde geçirmek zorunda. Pandemi sebebiyle oluşan tam kapanma dönemlerinde insanların, sosyal hayattan izole bir şekilde yaşamını sürdürmesi gerekiyor. Sosyal ilişkilerin kısıtlı olduğu bu dönemde eğlenebilmek için bireysel etkinliklere yoğunlaşılması gerekiyor. Hal böyleyken biraz geçmişe gidip araba tutkunlarının keyifle oynadığı yarış oyunlarına bakalım istedik. Listelediğimiz bu yarış oyunlarını hemen hemen her bilgisayar sisteminde rahatlıkla oynayabilirsiniz. İşte tam kapanmada oynayabileceğiniz 3 nostaljik yarış oyunu!

Tam Kapanmada Oynayabileceğiniz 3 Nostaljik Yarış Oyunu!

Need For Speed Underground 2

Pandemi sebebiyle yaşanan tam kapanma dönemini eğlenceli geçirmek için birçok aktivite yapabilirsiniz. Video oyunlar ile vakit geçirmek ise bu aktivitelerin başında geliyor. Need For Speed Underground 2 bu dönemi geçirirken sizin için tam bir ilaç niteliğinde olabilir. Belki de herkesin bir kere de olsa oynadığı bu oyun, efsane nostaljik oyunlar arasındaki yerini alıyor. Güncel bilgisayar sistemlerinde zorlanmadan oynayacağınız NFS 2 ile saatlerin nasıl geçtiğini fark edemeyebilirsiniz.

Tam Kapanmada Oynayabileceğiniz 3 Nostaljik Yarış Oyunu

Midtown Madness 2

Nostaljik yarış oyunları arasına rahatlıkla girebilecek oyunlardan biri olan Midtown Madness 2, piyasaya sürüldüğü dönemin en çok rağbet gören video oyunlarındandı. Farklı yarış seçeneklerinin olduğu oyunda, o dönemin efsane modellerini kullanırken kendinizi zaman tünelinde hissedebilirsiniz. Oyun grafikleri NFS 2 kadar iyi olmasa da Midtown Madness 2 de oldukça iyi vakit geçirebileceğiniz bir yarış oyunu seçeneği olabilir.

Tam Kapanmada Oynayabileceğiniz 3 Nostaljik Yarış Oyunu

Colin McRae Rally 2.0

Ralli tutkunlarının yakından bildiği Colin McRae Rally 2.0, efsane yarış oyunlarının içerisinde kendine rahatlıkla yer bulabilecek türde bir oyun. Ralli yarışlarının video oyunlarda yer alması noktasında milat niteliğine sahip olan bu oyun, piyasaya çıktığı tarihlerde grafikleriyle herkesin gözdesi olmuştu. Farklı yarış türlerinde ve pistlerde yarışabileceğiniz oyunda, süreye karşı veya bilgisayara karşı yarışlar düzenleyebilirsiniz.

Tam Kapanmada Oynayabileceğiniz 3 Nostaljik Yarış Oyunu

İkinci el sahibinden satılık otomobil ilanları

Tam Kapanma Dönemi İçin 3 Similasyon Oyun Önerisi!

2 YORUMLAR

  1. Eski oyunların hepsi, android platforma geçmeli bence, çünkü eski oyunların sistem gereksinimlerini bugün ki akıllı telefonlar fazlasıyla karşılıyor,

    Bu oyunlar için PC almak zorunda kalmak çok saçma, PC devri bitti, bilgisayar cebe girdi, her uygulama android ekosisteme geçse süper olur,

    Mesela

    Knight Online

    Counter Strike 1.6

    Red Alert 2

    gibi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here