Kapanmada Oynanacak Birbirinden Gerçekçi Araba Oyunları!

0
5140

Hem hız ve yarış tutkunu oyuncularımız hem de evde sıkılıp bir eğlence arayanlar için önerimiz araba oyunlarıdır. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde kapanmada oynanacak araba oyunları konusunu sizler için derledik. Hangisini oynarsanız oynayın her biri size ayrı bir keyif ve heyecan duygusu yaşatacaktır. Ayrıca sunduğumuz kapanmada oynanacak araba oyunları, gerçek sürüş deneyimine yakınlığı ile öne çıkmaktadır. Sürüşün yanı sıra tekli veya çoklu olarak yarışlara katılıp festivaller düzenleyebilirsiniz.

Kapanmada Oynanacak Araba Oyunları;

F1 Mobile Racing

F1 Mobile Racing, FIA Formula One World Championship™ ‘in resmi mobil oyunudur. Sıfırdan kendi F1 arabanızı geliştirebilir ve özelleştirebilirsiniz. Bu sayede dünyanın dört bir yanından rakiplerle heyecan verici çok oyunculu düellolarda yarışabilirsiniz. Ayrıca 10 resmi F1 takımından biri için yarışarak rakiplere meydan okuyabilirsiniz. F1 Mobile Racing, 2020 sezonunun tüm takımlarını, sürücülerini ve kasklarını içerir. Bu sayede Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Max Verstappen veya Charles Leclerc gibi gezegendeki en büyük sürücülere karşı rekabet edebilirsiniz.

Kapanmada Oynanacak Araba Oyunları; F1 Mobile Racing

Need for Speed

Need for Speed ile kişisel araç filonuzu özelleştirebilirsiniz. Ayrıca Banka kazanabileceğiniz bir dizi onaylı etkinlik olan Speedhunter Showdown’da yarışabilirsiniz. Zorlu mürettebatınız ile yasadışı sokak yarışlarına katılmaya hazır olun. Vahşi renklerden yarış şeritlerine ve tonlarca yüksek performanslı seçenek mevcuttur. Sürüş stilinize uyacak şekilde arabanızı kişiselleştirebilir ve istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca oyunun meşhur yeri Palm City, benzersiz bir sokak yarışçısı cennetidir. Gündüz parlak güneşli, kentsel bir ortamdır gece ise daha tehlikeli bir neon oyun alanı sunar.

Asphalt 9 Legends

Asphalt 9: Legends, Gameloft tarafından Asphalt serisinin bir parçası olarak geliştirilen ve yayınlanan bir arcade yarış video oyunudur. Ayrıca Legends, Ferrari, Porsche, Lamborghini ve W Motors gibi tanınmış üreticilerin gerçek hiper arabalarından oluşan kapsamlı bir listeye sahiptir. Hayalinizdeki sürüşü seçebilir ve dünyanın dört bir yanındaki muhteşem yerlerde yarışabilirsiniz.

City Racing 3D

City Racing 3D, çok oyunculu ve kariyer olmak üzere iki heyecanlı oyun modu ile geliyor. Kariyer modunda daha zorlu bir mücadele vardır. Bu sayede her yarıştan sonra bazı ödüller sunar ve oyuncular tarafından daha eğlenceli olarak anılır. Oyun 911 GT, GTR, R8, GranCabrio, SLS AMG, 918 Spyder, Reventon, Veyron, Agera, LaFerrari ve Huayra dahil 22 gerçek araba sunuyor. Ayrıca bu süper arabalar C, B, A ve S sınıflarına ayrılmıştır ve bunlardan bazıları belirli yarış modları, pistler ve seviyeler için gereklidir.

Yarış modlarına gelince, oyunda bunlardan beş tane var: Klasik, Eliminasyon, Test Sürüşü, 1’e 1 ve Zamana Karşı Deneme. Yerler ise Londra, Chicago, Tokyo, Paris, Kahire, Hawaii, Makao, Chengdu ve Arizona’dır. Ayrıca sürüş seviyeleri Amatör, Elit, Profesyonel, Bölge Turu ve Dünya Turu’nu içerir.

CSR Racing 2

Mobil yarışçılar konusunda tutkuluysanız, çok azı NaturalMotion Games’in popüler oyunu CSR Racing 2’den daha iyidir. O halde, CSR Racing 2’yi oynarken bir dizi zamanlama ve refleks mücadelesi vermeniz gerekecek. Daha çok yarış kazanma, para kazanma ve bunu aracınızı yükseltmek için yeniden yatırım yapma döngüsünde kullanabilirsiniz. Ve bunun en iyi şekilde daha hızlı olması için, tüm sürecin olabildiğince hızlı olması çok önemli.

Kapanmada Oynanacak Araba Oyunları; Dirt Rally

DiRT Rally, Codemasters tarafından geliştirilen DiRT serisinin beşinci oyunudur. Oyunun erken erişim sürümü 27 Nisan 2015 tarihinde yalnızca PC için Steam üzerinden yayınlandı. Dirt Rally, çok çeşitli sınıflarda çok sayıda araca sahiptir. Oyunun kısa bir erken erişim süresi olmasına rağmen, ilk tepki hem eleştirmenler hem de oyuncular arasında olumlu oldu.

Oyun, DiRT serisindeki önceki girişlere kıyasla ralli yapmaya daha fazla odaklanıyor. Arcade, daha uzun aşamalar ve FWD, RWD ve AWD arabaları arasında daha belirgin farklılıklar olan önceki DiRT oyunlarına kıyasla yeniden oluşturulmuş bir fizik motoru kullanıyor. Ayrıca aracın hasar sistemi de daha gerçekçi olacak şekilde ayarlandı. Ralli etapları olarak altı konum içerir: Yunanistan, Monte Carlo, Galler, Almanya, Finlandiya ve İsveç.

Real Racing 3

Real Racing 3 ( iOS | Android ), gerçek dünya arabaları, sıkı kontrolleri ve harika grafikleriyle şimdiye kadarki popüler otomobil yarışları serisinin en iyilerindendir. Ancak bazı insanlar oyunun biraz müdahaleci freemium modeli tarafından yine de kapatılabilir.

Real Racing 3, dokunmatik ekranlı bir cihazda bulunan en gerçekçi yarış deneyimini sunar. Bu sayede araba modelleri ve dokularından gerçekçi fiziğe kadar, gerçek dünyadaki parkurlarda hızlanırken her şey sizi yarış deneyimine tamamen kaptırır. Ayrıca yönlendirme için cihazınızı eğmek veya ekrandaki direksiyon simidini kullanabilirsiniz.

Assetto Corsa

Assetto Corsa, gerçek dünya devrelerinin yanı sıra yol ve yarış arabalarını yeniden üreten Windows PC için yeni nesil bir sürüş simülatörüdür. Oyun, sanal bir kariyer içerir ve oyuncunun diğer oyunculara meydan okumak için çevrimdışı yarışmalar mevcuttur. Ayrıca çok oyunculu yarışlar oluşturulabilir ve özelleştirmesine olanak tanır. Kariyer modu, antrenman, özel etkinlikler, tek yarış, hafta sonu yarış seçenekleri sunar. Ayrıca drift modu, drag yarışı ve çok oyunculuda mevcuttur.

Temel özellikler arasında günün saati seçimi, telemetri, araba kurulumu, tekrar oynatma ve fotoğraf modu özellikleri mevcuttur. Ayrıca canlı izleme ve kullanıcı tarafından tamamen özelleştirilebilen bir sistem ve daha fazlası bulunur.

Forza Horizon 3

Başlangıçtan itibaren devasa haritada herhangi bir yeri ziyaret edebilirsiniz. Ancak oyunda ilerledikçe yalnızca bu bölgelerle ilgili yeni yarış türlerinin kilidini açarsınız. İyi haber şu ki, oyun boyunca ilerlemek, yeni “festival yerleri” (belirli bir bölgede yarışlar) açabilir ve yol boyunca tamamen yeni yarış türleri keşfedebilirsiniz.

Forza Horizon 3 için basit bir yapı var. Oyuna birkaç arabadan biriyle başlıyorsunuz ve para, hayran ve deneyim kazanmak için yarışlarda değerinizi kanıtlıyorsunuz. Bu şeyler biriktikçe, daha fazla şeyin kilidini açarsınız: yeni alanlar, satın alınacak yeni arabalar, yarışacak yeni yarışlar vb.

Forza Motorsport

2012’den bu yana Forza serisi, ana Forza Motorsports oyunları, gerçek dünya pistlerinde daha odaklı bir simülasyon deneyimi sunar. Oyuncuların özgürce dolaşabileceği kurgusal bir festival sırasında geçen açık dünya yarış oyunları vardır. Sadece katılmak istediğiniz yarışlara gidin. Her iki seri de aynı fiziği ve aydınlatma motorunu paylaşıyor. Ayrıca büyük özelleştirme ve otomobiller için hassas ayarlamalar yapıyor. Bununla birlikte Forza Horizon, Forza Motorsport’un gerçek hayattaki pistleri ve arabaları taklit eder. Bu sayede daha gerçekçi bir yaklaşım sergilenir. Araçların kontrolleri ve ağırlığı ile biraz daha gerçekliği hissi sağlanır.

Yeni bir Forza Motorsport’un duyurusu her zaman son derece ayrıntılı gerçekçi grafikler çağını beraberinde getiriyor. Xbox Series X’e gelen en yeni giriş, 4K grafikler, saniyede 60 kare ve ışın izleme özelliklerine sahip tek yarış oyunlarından biri olacak. Işın izleme, yarış sırasında yansımaların arabalardan ışınlanmasına izin verir. Xbox Game Pass’e abone olan oyuncular, oyunu lansman gününde indirebilecekler.

Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport’un piyasaya sürülmesiyle birlikte, oyun hakkında paylaşılacak pek çok heyecan verici bilgi var. Harekat Modu, oyunculara dört farklı kategoride ve eğitici videolarda sürüş becerilerini geliştirme şansı veriyor. Bu modların her biri, her sürücünün diğerlerine karşı yarışmaya daha iyi hazırlanmasında önemli bir rol oynar.

Gran Turismo beceri seviyenizi doğal olarak yükselttikçe, hayalinizdeki garajı daha da genişletmenize olanak tanır. Ayrıca oyun içi para biriminin yanı sıra çeşitli yarış gruplarında çok sayıda araç alabilirsiniz.

 

2.El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here