Ferrari müşterilerine özel bir deneyim sunmaya devam ediyor. “Tailor Made” atelier ile bir terziyle çalışır gibi özel tasarım seçenekler mevcut. Otomobilinizde dilediğiniz görünümü verebiliyorsunuz. 1950‘lerde Maranello‘da başlayan uygulama gelişmeye devam ediyor. Bu sayede müşteriler özel bir deneyim yaşamanın yanında eşsiz bir otomobile de sahip oluyor.Ferrari Tailor Made

Tailor Made ile Neler Kişiselleşiyor

Kişiye özel olan bu programda otomobile dair her parça kişisel zevklere göre seçilebiliyor. Bununla beraber destek olacak yardımcı uzmanlarla birlikte istedikleri görünümü seçerek kendilerine ait kişisel otomobile sahip olabiliyorlar. Ayrıca Geniş ürün skalası sayesinde müşteriler otomobiline ait kumaşları, koltukları, direksiyonları, derileri ve hatta iplikleri bile isteğine göre seçebiliyor.Kişiselleştirilmiş FerrariFerrari’nin kendi ifadesiyle “Atelier Ferrari, tüm müşterilerimizin Ferrari’lerini daha da eşsiz ve kişisel zevklerine göre biçimlendirmek için gelebileceği özel bir stüdyodur. Müşterinin kesinlikle ilgi odağı olduğunu hissetmesini sağlamak için tasarlanan Atölye, misafirlerimizin uzmanlardan oluşan bir ekibin yardımıyla kendi ısmarlama arabalarını yaratabilecekleri gerçekten özel, sofistike bir alandır”. 

Ferarri, Tailor Made için web sitesinde kişiselleştirmeleri üç koleksiyona ayırıyor.

  • Scuderia Koleksiyonu; “Bu dünyada, kauçuklaştırılmış deri, teknik kumaşlar, Kevlar ve yüksek teknoloji mikro elyaflar” mevcut.
  • Classica Koleksiyonu; Bu koleksiyonda modern bir yorum yapılıyor. Maranello’nun ikonik GT’lerinin özellikleri yorumlanıyor.
  • Inedita Koleksiyonu; Deneysel ve yenilikçi seçenekler mevcut. Ayrıca “kot, cesur deri renkleri, yüksek teknolojili malzemeler seçenekler arasında.

Son olarak Ferrari, Tailor Made ile müşterilerine sadece onlara ait olabilecek otomobiller sunmakta. Müşteriler otomobillerini diledikleri gibi dizayn ederek kişiselleştirme fırsatı buluyor.

Ferrari SP51: Tek Seferlik Özel Üretim

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here