Station Wagon Araçlar Neden Alınmalı ? 

0
1481
Station Wagon Araçlar

Station wagon araçlar geniş iç mekanları ve yüksek bagaj hacimleriyle oldukça fonksiyonel ve konforlu araçlardır. Avrupa ülkelerinde oldukça sevilen station wagon araçların sayısı ülkemizde son zamanlarda artmaya başlamıştır. Son dönemlerde satışa sunulan ve sportif tasarımıyla büyük beğeni toplayan modeller ülkemizde station wagon araçlara olan önyargıyı kırmaya başlamıştır. 

Konforlu ve İşlevsel 

Station wagon denildiğinde ilk akla gelen devasa bagaj bölümleridir. Standart araçlara göre oldukça geniş bagajlara sahip olan bu modeller çok sayıda eşyanızı rahat bir şekilde yüklemenize fırsat verir. Yükleme eşiğinden itibaren tamamen açılan bagaj kapağı ve düz bagaj yüzeyi eşyalarınızı verimli bir şekilde yerleştirmenizi ve uzun yolculuklarda bile rahat etmenizi sağlar. 

Geniş iç yaşam alanına sahip olan bu otomobiller özellikle geniş aileler için oldukça ideal modellerdir. Sık seyahat etmeyi seviyorsanız ve geniş bagaj hacmine ihtiyacınız varsa kesinlikle station wagon konforunu deneyimlemeniz gerekir.

Station Wagon Araçlar

Son dönemlerde karavan fiyatlarının aşırı derecede yükselmesi bu araçları karavan olarak kullanan kullanıcıların sayısını artırmaya başladı. Kısa süreli konaklamalar için sadece yatak ve dinlenme alanı olarak dizayn edilen bu modeller oldukça başarılı sonuçlar sunuyor. Karavanların giremediği ve konaklama yapamadığı bölgelere rahatça girebileceğiniz bu modeller kamp severler için gerçekten heyecan verici bir seçenek. 

Ticari işletmeleri olan kullanıcılar station wagonları ticari operasyonları için kullanabiliyor. Arka koltukları katlandığında oldukça geniş yükleme alanına sahip olan bu araçlar işlerinizi yapmanız için adeta ticari bir araca dönüşebiliyor. 

Station Wagon ile Fark Yaratın 

Alışılmışın dışına çıkıp fark yaratmak istemez misiniz ? Cevabınız evet ise station wagon bir araç sahibi olmalısınız. Sunmuş olduğu konforun ve fonksiyonelliğin yanı sıra geniş gövdesi ve heybetli görünümüyle oldukça etkileyici görünen bu modeller ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yüksek hacimli sportif versiyonları oldukça atletik duran station wagon modelleri modifiyeye oldukça uyumlu.

Premium markaların güçlü wagon modelleri etkileyici performansa ve güçlü yol tutuşuna sahip. Geniş bir gövdeye sahip olan bu araçlar virajlarda oldukça etkileyici bir tutuş sergiliyor. Özellikle Audi RS6 yüksek performanslı station wagon araçlar arasında dünyada en çok sevilen modellerin başında geliyor.

Station Wagon Araçlar

Station Wagon Araçlar – Peugeot 508 SW

Peugeot 508 SW modelinin karakteristik ve sıra dışı tasarımı kendine hayran bırakıyor. Markanın son yıllardaki beğenilen tasarım çizgileri bu otomobilde bambaşka bir seviyeye ulaşmış durumda.

Peugeot 508 SW iç yaşam alanında sportifliği ve konforu bir arada sunuyor. Sürücüye dönük sportif kokpit tasarımı oldukça şık görünüyor.  Piano black ve ahşap görünümlü kaplamalar, krom detaylar iç mekana oldukça dinamik bir görünüm kazandırıyor. 

Oldukça geniş bir yükleme alanına sahip olan otomobil hem fonksiyonel hem de oldukça konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor. Yumuşak ve oval hatlı station wagon araçların aksine keskin çizgileriyle oldukça hırçın görünen bu otomobil fark yaratmak isteyen ve dikkat çekmeyi seven sürücülere hitap ediyor. 

Peugeot 508 İlanları 

Volkswagen Passat Variant

Station Wagon Araçlar – Volkswagen Passat Variant 

Ergonomik ve estetik bir iç yaşam alanına sahip olan Volkswagen Passat Variant gelişmiş donanımları ve sürüş destek asistanlarıyla rahat ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. 650 litrelik geniş bagaj hacmi fazla eşya ile seyahat eden yolcuların ve kalabalık ailelerin ilgisini çekmeyi başarıyor. 

Saklama alanı ve eşya gözleri açısından oldukça zengin olan otomobil ince düşünülmüş fonksiyonel detaylarıyla dikkat çekiyor. Peugeot 508 SW modeline göre çok daha ağırbaşlı ve heybetli bir görünüme sahip olan bu araç modern ve etkileyici görüntüsüyle dikkat çekiyor. 

Volkswagen Passat İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here