Skoda Vision 7s Yeni Tasarım İpuçları

0
1290
Skoda Vision 7s Yeni Tasarım İpuçları

Skoda Vision 7s için yeni tasarım ipuçları geldi. İç mekan tasarımını gösteren bir görsel, Çekli otomobil üreticisi tarafından yayınlandı. Buna göre markanın minimalist dokunuşlara yer vereceği bir model hazırladığı belli oldu. Ayrıca işlevselliği yüksek olan bu iç mekan 7 kişilik yolcu kapasitesinde sahip olacak. Çekli otomobil üreticisi artık yeni bir tasarım dilini benimseyecek. Bu anlamda yeni modelin tasarımı marka hakkında da oldukça fazla bilgi veriyor. Konsept otomobil olan Vision 7S ile ilgili şimdilik iç mekan ayrıntıları bilinenler arasında. İlk olarak 30 Ağustos 2022 tarihinde sahnede yerini alacak.

Skoda Vision 7s Yeni Nesil Tasarım

Skoda Vision 7s Yeni Tasarım İpuçları

Yenilikçi tasarıma sahip konsept otomobil oldukça kullanışlı bir direksiyon vaat ediyor. Ayrıca tamamen elektrikli olacak olan model ile 2+2+2 şeklindeki koltukları ile Skoda’nın yeni araç anlayışını görmek mümkün. Skoda bu zamana kadar tasarım anlamında çok değişikliğe gitmemiş bir marka. Ancak şimdi yenilikçi bir kimlik ile kabuk değiştirmeye hazırlanıyor. Ayrıca araç Simply Clever özellikleri ile üst düzey teknoloji sunacak.

Güven Veren Geniş Bir Otomobil

Skoda Vision 7s Yeni Tasarım İpuçları

Skoda Vision 7S artık tüm yolcuları için güvenliği sağlamayı hedefliyor. Geniş ve düz bir dokunmatik panel ile ayrıcalıklarını da artırmak istiyor. Böylece dengeli bir teknolojik deneyim vaat eden araca dönüşüyor. Geleneksel tasarım dilini de bir yana bırakan marka bu araç ile artık çok daha müşteri odaklı olmayı hedefliyor.

Sıfır KM Skoda Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here