Skoda Enyaq IV: Maceracı Ruha Sahip Kamp Aracı

0
1134
Skoda Enyaq IV, yandan görünüm, kırmızı renk

Skoda Enyaq IV maceracı ruha sahip bir şehir aracı. Çekli otomobil üreticisi son zamanların modası karavanları kullanışlı bir şekilde dönüştürmüş. Çünkü sosyal medyanın da etkisiyle herkesin seyahat etme hevesini oldukça yüksek olduğu bu günlerde karavanlar çok moda. Bu ilginin bu kadar yüksek olmasının en büyük sebebi ise konaklamaya ayrıca ücret ödemiyor olmak. Bu birçok kişiye oldukça cazip geliyor. İşte Skoda da bu talebe cevap vermek için yepyeni bir kamp aracı ortaya çıkarıyor. Çünkü bu araç hem karavanlar kadar büyük değil hem de bir karavanın sunduğu çoğu şeye sahip.

Skoda Enyaq IV, kırmızı renk, yandan görünüm

En etkili çözümlerin doğru ihtiyaçlardan doğduğunu düşünürsek Çek markasının İngiliz ayağı iyi bir çözümle gelmiş. Çıkardıkları düşük maliyetli bir aksesuar ile otomobili entegre eden ekip, SUV modeli bir karavana dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyor.

Skoda Enyaq iV 80 FestEVal: Yeni Nesil Kamp Aracı

Skoda Enyaq IV, kırmızı renk, önden görünüm

Bir kamp ünitesi ve kamp çadırına sahip olan bu araç doğada günlerde kalmak için tüm imkanları sunuyor. 82 kWh gücünde bir bataryaya sahip olan elektrikli araç tam 204 beygir gücünde. Böylece bir karavana göre oldukça hızlı. Üstelik tek şarjla 544 km yol kat etme özelliğine sahip. Bu da uzun rotaları kolaylıkla gitmeye izin verdiği anlamına geliyor.  

Skoda Enyaq IV, arkadan görünüm, kırmızı renk

Çatısı hariç tasarım olarak önceki versiyonlarına benzeyen aracın kamp aracına dönüşmesi için küçük bir merdiveni bile var. Üstelik bu çadırda çift kişilik bir yatak ve güneş enerjisiyle çalışan bir vantilatör de yer alıyor. Ek olarak araç geniş alanlarda etkili bir aydınlatma sistemine sahip. Böylece araç etrafında güvenli bir ortam oluşturmak mümkün. Son olarak arka kısmına eklenen bölmede macera severler için yeni özellikler var. Sürgülü alan çekildiğinde seramik bir ocak ve tezgah ortaya çıkıyor. Böylece çoklu eşyaya yer veren bir mutfak ile doğanın keyfini sürmek mümkün oluyor.

2. El Skoda Araba Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here