Sınırlı sayıda üretilen Rolls-Royce Dawn Silver Bullet

0
1387
Dawn Silver Bullet

Lüks otomobil üreticisi Rolls-Royce, Dawn Silver Bullet modelinin açık havada çekilen ilk resmi fotoğraflarını yayınladı. Fotoğraflar, doğal ortamında, yani açık yollarda, sınırlı sayıda üretilen aracın güçlü, yüksek omuzlu dış hatlarını, ayırt edici Aero Kaputunu ve opsiyonel ultra metalik boyasını kusursuz bir şekilde yakaladı.

Dawn Silver Bullet Nasıl Bir Görünüme Sahip Olacak

Dawn Silver Bullet

Bir Rolls-Royce olarak, Dawn Silver Bullet’teki detaylara gösterilen özen tek kelimeyle kusursuz.İtalya’daki Garda Gölü kıyılarında çekilen bir dizi hareketli  çekim ve drone çekimi, Dawn Silver Bullet’i dağ yollarındaki keskin virajlarda da dahil olmak üzere birçok yerde yakalıyor. Yeni fotoğraf portföyü, açık havada çekilen ve otomobilin güzel ve zarif görünümünü vurgulayan statik görüntüler de içeriyor.

Dört koltuklu Rolls-Royce Drophead, buharla püskürtülmüş titanyum kaplamalı ayırt edici Aero Cowling’in eklenmesiyle uyarlanabilir iki koltuklu bir roadster’a dönüştürüldü. Ayrıca model yolcuları rüzgardan koruyan gelişmiş aerodinamik ile tasarlanmıştır.

Bir Rolls-Royce olarak, Dawn Silver Bullet’teki detaylara gösterilen özen tek kelimeyle kusursuz. Ultra metalik Brewster Silver Paint, Silver Dawn, Silver King, Silver Silence ve Silver Spectre gibi geçmişin destansı arabalarına canlı bir selam niteliğindedir.

Dawn Silver Bullet Gücünü Neyden Alacak

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet sadece zenginlikle dolu değil, aynı zamanda oldukça fazla performansa da sahip. Rolls-Royce Dawn’ın uzun ve keskin uçlu kaputunun altında, dört tekerlek üzerindeki bu devasa lüks odayı saniyeler içinde üç haneli hızlara çıkarmak için fazlasıyla yeterli devasa 6.2 litrelik çift turbo V12 bulunuyor. Şaşırtıcı ve son derece gelişmiş havalı süspansiyon sayesinde, kabin içindeki canavar, konforu yüksek hızlarda bile korumayı başarıyor.

Sınırlı Sayıda Üretilecek

2020’de piyasaya sürülen Rolls-Royce Dawn Silver Bullet’in üretimi, dünya çapında sadece 50 birimle sınırlıdır. Otomobilin ilk ünitesi West Sussex, Goodwood’daki Küresel Lüks Üretim Mükemmelliği Merkezi’ndeki üretim hattından çıktı.

Sıfır KM Araç Fiyatları İçin Tıklayın>>

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here