Seat Tarraco Ailesinin Dizel Motor Seçenekli Yeni Versiyonu

0
3054

Seat Tarraco 2.0 TDi 150 PS 360 Nm

Önden çekişli altyapıyı dizel motorla birleştiren Seat Tarraco’nun yeni versiyonu, kullanıcılar için ilginç bir seçenek olacak. Seat cephesinde ise Tarraco modelinde çeşitliliği artırmak için hareketler gelmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz Kasım ayında karşılaştığımız gelişmelere bugün itibariyle bir yenisi daha ekleniyor. O zaman 1.5 litrelik benzinli motor üzerinde şekillenen seçenek hamlesi, bu kez dizel motor örnekleriyle kullanıcıları bekliyor olacak. 2.0 litrelik üniteyi önden çekişli altyapı ve 7 aşamalı DSG şanzımanla birleştiren versiyon, 150 PS güce ve 360 ​​Nm torka sahip olacak. Bu kombinasyon aynı zamanda tüketim açısından dört tekerlekten çekişli versiyona göre daha ekonomik bir sürüşe izin verecektir.

Seat Tarraco 2.0 TDi Düşük Yakıt Tüketimiyle Dikkat Çekecek

Markanın resmi kaynaklarından paylaşılan verilere baktığımızda 2.0 litrelik motorun bu kombinasyonda 5,4 ile 6 litre arasında bir tüketim eğrisine sahip olacağını görüyoruz. Karbon emisyon değeri kilometre başına 140 ile 157 gram arasında değişiyor. Tarraco ailesi 2021’de hibrit versiyona sahip olmak için gün sayıyor. 1.4 litrelik benzinli motor, 245 PS güç ve 400 Nm tork verilerini içerecek olan bu versiyonda elektrik motoru desteğiyle kullanıcıları bekliyor olacak. Tamamen elektrikli sürüş deneyimi de sunabilen Tarraco Hybrid’in 50 kilometre menzil sunacağını da biliyoruz. Tarraco Hybrid’in üretimi Volkswagen’in Almanya’daki merkezinde gerçekleştirilecek.

Seat Tarraco 2019 da Satışa Sunuldu

2018 yılında tanıtımı yapılan SEAT Tarraco, Ateca ve Arona ile birlikte markanın üçüncü SUV’u olarak aileye giriş yaptı. Teknolojisi ve pratikliği ile öne çıkan Tarraco, 5 ve 7 koltuklu seçenekleriyle müşterilerine daha fazla esneklik sunuyor. Markanın aynı zamanda gelecek yıllarda izleyeceği tasarım ruhunu da yansıtan bu model. 2019 da satışa sunuldu.

SEAT’ın SUV’si Tarraco, adını tarihi ve kültürel bir merkez olan Akdeniz şehri Tarragona’dan almıştır. Tarraco ismi sosyal medyada #SEATseekingName yarışmasının final aşamasına katılan 140 binden fazla kişinin oyuyla seçildi. Martorell tesislerinde tasarlanan ve geliştirilen ve Wolfsburg’da üretilen bu araç, şirketin SUV ürün atağında son aşamasını temsil ediyor ve yeni SEAT modellerinin gelecekteki tasarım dili hakkında bir ipucu veriyor. Markayı yeni bir müşteri segmentine dahil edecek Tarraco’nun marka imajının güçlenmesinde önemli bir etkiye sahip olması bekleniyor.

2.El Seat  İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here