Ride1UP LMT’D E-Bisiklet: Daha İyisi Daha Ucuza

0
867
Ride1UP LMT’D E-Bisiklet Daha İyisi Daha Ucuza

Ride1UP LMT’D E-Bisiklet: Daha İyisi Daha Ucuza

Ride1UP LMT’D şehir trafiğinden sıkılanlar için müthiş bir alternatif olmaya geliyor. Gelişen e-bisiklet teknolojisinin son örneği olan Ride1UP LMT’D, hem bu teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanıyor hem de fiyatını orta seviyede tutmayı başarıyor.

Ride1UP LMT’D Teknik Özellikleri

Ride1UP LMT’D bir elektrikli bisikletin sahip olması gereken her şeye sahip gibi görünüyor. Ortalama olarak 750W’lık sürekli güç sağlayan bir motora sahip. Saatte 45 kilometrelik bir hıza çıkabiliyor. Kullanıma bağlı olarak 50-80 kilometrelik bir menzil mesafesi ile şehir içi kullanım için ideal görünüyor. Alüminyum alaşımlı çerçevesi sadece 23 kilogram ağırlığında. 125 kilograma kadar da yük taşıma kapasitesine sahip.

ride1uplmtd

Bu maddeler alt alta sıralandığında bile bir elektrikli bisiklet olarak Ride1UP LMT’D gerçekten rakiplerinin önüne geçebiliyor. Fren olarak kullandığı Tektro Auriga hidrolik diskli fren sistemi ise sınıfının en iyileri arasında. Ayrıca tork sensörü, hız göstergeli renkli LCD ekran, pil göstergesi, 5 hız ayarlı PAS seviye göstergesi, kilometre sayacı gibi ekstralarını saymaya başlayınca zirveye çıkan bir e-bisiklet.

Şık Tasarım ve Yüksek Performans

Genellikle elektrikli bisikletlerde çok dikkat edilmeyen önemli parçalardan birisi süspansiyondur. O kadar da önemli değildir diye düşünülen bu parça, sürüş keyfinizi doruk noktasına çıkarabileceği gibi tasarlanan bisikletin çok ucuz bir hissiyat vermesine de sebep olabilir. Fakat Ride1UP LMT’D’de kullanılan RST Asteria havalı süspansiyon, sıradan bir elektrikli bisiklette bulacağınızdan çok daha iyi bir süspansiyon sistemidir. Ayrıca bu süspansiyon sisteminde sürüş tarzınıza göre hava basıncını ayarlayarak süspansiyonu dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Yine çok önem verilmeyen ancak önemli olan noktalardan birisi de lastiklerdir. Ancak firma bu konuda da ayrıntıya dikkat etmiş ve Schwalbe Super Moto X lastikleri kullanmış. Harika bir yol tutuşuna sahip olan bu lastiklerle viraj almak kadar keyifli bir şey zor bulunur.

Bütün bu ince detaylara sahip olan Ride1UP LMT’D’in fiyatına gelince. Bu muhteşem e-bisiklet 1.650 $’dan satışa çıkarılmış durumda. Ülkemize gelip gelmeyeceği ya da geldiğinde fiyatının ne olacağı ise meçhul. Yine de ülkemizde de özellikle trafiğin yoğun olduğu kentlerde elektrikli bisikletler günlük kullanım için alternatif olabilecekler gibi görünüyor.

İkinci El Motosiklet Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here