Peugoet Instinct Konsept: Artırılmış Özgürlük

2
1804
peugeot_instinct-concept
peugeot_instinct-concept

Peugoet Instinct konsepti tek bir sloganla ortaya çıktı: özgürlük. Sürüş modunuzu ve beraberindeki hisleri seçme özgürlüğü, hareket özgürlüğü… Hiç çevresinin tam farkındalığı ile, gönül rahatlığı sunan bir arabaya sahip olmayı hayal ettiniz mi? Sizi anlayan, her dileğinizi öngörebilecek kadar iyi tanıyan bir araba? Sizinle gerçek uyum içinde, kusursuz, basit bir deneyim sunan otomobil…

Peugoet Instinct Derin Öğrenme Hizmeti

peugoet-Instinct-deep-learning
peugoet-Instinct-deep-learning

Peugoet Instint konsept için ilham doğadan ve insanlardan geldi. İnsanlar çevrelerinden öğrenirler ve ilerledikçe özerklik kazanır. Benzer şekilde, Instinct konsept de, kullanıcının profilini oluşturmak için derin öğrenme teknolojisinden yararlanır. Nesnelerin interneti  için SAMSUNG Aktarım Bulutu, her gün kullandıkları cihazları birbirine bağlar ve verileri toplar. Bu veriler akıllı saatler, akıllı telefonlar ve sosyal medya gibi öğelerden geliyor. Akıllı televizyonunuz, ses akışınız, ev asistanınız, bilgisayarınız ve diğer cihazlarınızla iletişim kurmak için evinize bile bağlanabilir. Otomobilin kendisi değerli bir bilgi kaynağıdır. Çünkü gün boyu bizimle birlikte olur ve düzenli seyahatlerimizi, favori yerlerimizi ve nasıl sürdüğümüzü bilir. Bir veri bilimi şirketi olan Sentiance  ve Peugoet, verileri anlamlı hale getirmek ve her bir kullanıcının profilini tanımlamak için işler. Analiz dinamiktir ve sürekli geliştirilir. Bu, INSTINCT CONCEPT’in tüm kullanıcı ihtiyaçlarını ve arzularını karşılamak için mimarisini önceden yapılandırabileceği veya uyarlayabileceği anlamına da gelir.

Dört Sürüş Modu

peugeot-instinct-concept
peugeot-instinct-concept

Mevcut dört mod, özellikle hassas yönetime izin verir. Drive Boost, dinamik bir sürüş için tasarlanmıştır. Drive Relax, sürücüye yardımcı olmak için ADAS’ı (Gelişmiş Sürüş Yardım Sistemleri) kullanır. Bu, otomatik uzun far değiştirme veya aktif hız sabitleyici gibi özellikleri içerir. Otonom Yumuşak modu rahatlık içindir. Yolculuklar biraz daha uzun olabilir ve size film izleme, okuma veya dinlenmeniz için zaman tanır. Son olarak, Autonomous Sharp, hassas, verimli yol tutuşu ile yolculuk sürelerini optimize eder.

Peugoet Instint ile İnovatif  Kinematik

Sürücünün ortamı, Drive ve Autonomous modları arasında geçiş yaparken devreye giren şık bir kinematik sisteme sahiptir. Kompakt direksiyon simidi ve geçiş anahtarlarını barındıran panel gösterge paneline katlanır. Aynı zamanda, gaz pedalı pedal ünitesine geri çekilir.

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here