Natasha Romanoff, Black Widow’da BMW X3 Kullanıyor

0
1275

Natasha Romanoff, Marvel’in son filmi olan Black Widow’da BMW X3 kullanıyor. BMW, Scarlett Johansson’ın başrolde olduğu yeni filmi “Black Widow” için Marvel Studios ile işbirliğini duyurdu. Film, sette iki BMW aracıyla X3 ve 2 Serisi Gran Coupé ile 9 Temmuz’da gösterime girecek.

Natasha Romanoff ile Black Widow’da BMW X3 Çekimleri

Black Widow filminin aksiyon çekimlerinde kullanılan araç makyajlı bir BMW X3 M40i modelidir. Bunu modeli incelediğimizde zamanlama Bavyeralı firma için idealden daha altında gibi görünüyor. Hepimiz BMW’nin diğer mükemmel modellerine de aşinayız. Birkaç hafta önce prömiyeri yapılan güncellenmiş model BMW X3’ün çekim sırasında hazır olmadığını tahmin ediyoruz. Tam da bu yüzden BMW bu işbirliğini sadece tanıtım materyali olarak kullandı.

Black Widowda BMW X3
Black Widow’da BMW X3

Resmi kamera arkası fragmanında, BMW X3’ün yoğun bir ateş altında kalıyor. Model bir kapısını kaybediyor ve park halindeki arabalara çarpıyor. Sahnede X3’ün 360 derecelik bir güç kayması yaptığı da bilinenler arasında. Ayrıca X3 modelin patladığı ve ters takla atmadan önce yine bir ters takla yaptığı bir kovalamaca dizisi de görünüyor. BMW X3 resmen bir tank görevleri üsteleniyor (bunu buradan kolayca izleyebilirsiniz).

Şu ana kadar fragmanlarda Black Widow ve ünlü Alman markası BMW tarafından Siyah 2 Serisi Gran Coupé’nin çekimlerini henüz görmedik. Ancak bu modelin gövde üzerinde çok daha az hasarla kaldığını duyuyoruz. Aksiyon ve kovalama sahnelerinin çoğu yeni BMW X3 ile yapıldı.

Çekimden sonra, her iki araç, veya onlardan geriye kalanlar, gösterilmek üzere setten BMW Welt’e gitti. Almanya’da yaşamıyorsanız ama yine de Black Widow’un X3’ünün kalıntılarına daha yakından bakmak istiyorsanız. Duygusal Sanal Deneyimin bir parçası olarak dünya çapındaki 2.000’den fazla BMW bayisinde fotogerçekçi 3D gösterime göz atabilirsiniz.

Marvel’ın son casus gerilim filmi Black Widow’da ana karakter Natasha Romanoff’dur. Burada geçmişine bağlı tehlikeli bir komployla karşı karşıyadır. Bu, Avengers filmlerinin bir ön bölümüdür. Bu yüzden Black Widow’un önceki hayatı hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız.

Scarlett Johansson’ın yanı sıra diğer başroller arasında aktörler Florence Pugh, David Harbour ve Rachel Weisz yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland, yapımcılığını ise Kevin Feige üstleniyor. “Black Widow”u 9 Temmuz’daki galasının ardından sinemalarda izleyebilirsiniz.

Sıfır Km BMW X3 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here