2022 Volkswagen Polo GTI, yakında açıklanacak araç neredeyse kamuflajsız bir şekilde görüntülendi. Volkswagen, Polo modeli için Nisan ayında hak ettiği bir orta devir yenilemesi verdi. Alman marka şimdi otomobilin daha sıcak GTI versiyonuna da aynı muameleyi vermeye hazır.

2022 Volkswagen Polo GTI

Kartal gözlü casus fotoğrafçılar 2022 Volkswagen Polo GTI’ı yakalamayı başardı. Hem de marka modeli piyasaya sürmeden önce çok az kamuflaj giymiş şekilde iken. Ayrıca görüntüler neredeyse kamuflajsız olarak halka açık yollarda test ederken çekildi. Mayıs ayında yayınlanan bir teaser sayesinde aracın ön yüzünün nasıl görüneceğine dair oldukça iyi bir fikrimiz var.

2022 Volkswagen Polo GTI

Bu teaser sayesinde VW’nin farların kenarlarını, zara benzeyen sis farlarını (bunlardan sadece iki tanesini görmeyi bekliyoruz.) gizlediğini biliyoruz. Hatta neredeyse GTI logosunu gizlemek için karartmışlar gibi görünüyor. Bu karartma başarısız ama belki bu sadece bir gölge.

Henüz arka kısım için bir teaser görmemiş olsak da VW’nin arka farların tam şeklini saklamaya çalıştığı açık. Farları önceki modelin ışıkları gibi göstermek için kaplamışlar. Ancak fotoğraflara göre alt trim Polo’lar gibi bagaj kapağına kadar uzanacak.

Bu casus fotoğraflar, bagaj kapağının tavanla birleştiği yerde oldukça iyi görünen küçük bir spoyleri de ortaya koyuyor.

2022 Volkswagen Polo GTI

2022 Polo GTI’ın iç mekanını gösteren herhangi bir kanıt yok. Ancak modelde ekose koltukların yanı sıra bazı sportif kırmızı vurgularda dikkat çekiyor. Baştan sona GTI amblemine sahip olmasını bekliyoruz. Bu arada Polo güncellemesinde, 10.25 inçlik bir dijital gösterge kümesi var. Ayrıca 9.2 inçlik bir bilgi-eğlence sistemini Polo’daki en büyük seçenek haline getirdi. Bu özelliklerin otomobilde standart olarak gelmesini bekliyoruz.2022 Volkswagen Polo GTI

Benzer şekilde, VW bu arabanın kaputunun altında neler olduğunu açıklamadı. Ancak mevcut Polo GTI, sağlıklı 197 hp (199 PS/147 kW) ve 320 Nm (236 lb-ft) tork üreten 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motora sahiptir. Bu güç, onu hala 201 hp Hyundai i20 N ile rakip yapmaya devam ediyor. Ayrıca 197 hp (199 PS/147 kW) Ford Fiesta ST ile rekabette kabaca eşit hale getiriyor.

Polo’nun bu ayın sonundan önce tamamen tanıtılacağını düşünüyoruz. Çok yakın bir zamanda modelin tanıtımını da ekleyeceğiz.

Sıfır Km Volkswagen Polo Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here