Manzarayı Beğendin mi? Citroen HD kamerasıyla sizin için fotoğraflayacak.

Arabayla seyahat etmenin iyi yanı, en sevdiğiniz insanların ve Instagram profilinizdeki arkadaşlarınızın görmek isteyeceği manzaraları kaydedebilmeniz. Herkesin seveceği ve gideceği muhteşem manzaraları başkasına anlatmanın ötesine geçmek ve göstermek. Hem de siz kendinizi hiç tehlikeye atmadan fotoğraflamak ve video çekmek mükemmel olsa gerek.

Siz bir youtuber veya Instagram’da düzenli güzel manzaralar paylaşan bir fotoğrafçı olabilirsiniz. Ya da anınızı sadece arkadaşlarınızla paylaşmak isteyen birisi. Artık hepsini kaydedebilirsiniz. Citroen’in bu özelliği herkesi kendine hayran bırakacak.

Manzarayı mı Beğendin? Citroen HD Kamerasıyla Fotoğraflayacak

Bazı zamanlarda, bir şehrin içinden geçerken hayat sizi şaşırtıyor. Bu meraklı bir sahne, hoş bir günbatımı, trafik ışıklarında usta bir hokkabaz…

Manzarayı Beğendin mi? Citroen HD Kamerasıyla Fotoğraflayacak

Ancak gördüklerinizi güvenli bir şekilde fotoğraflamak için aracı yolun kenarına çekmek her zaman mümkün değildir. Çoğu zaman o kadar hızlı gidiyorsunuz ki, dikkatinizi çeken şeyin fotoğrafını çekmek için cep telefonunuzu çıkardığınızda güvenliğinizi tehlikeye atıyorsunuz. Ayrıca çekmek istediğiniz şey çoktan geride kalmış olur.

Citroen bazı modellerinde, otomobilin dışında görülen her şeyin fotoğraflarını veya 20 saniyelik videolarını çekmenize izin veriyor. Marka bunun için iç dikiz aynasına yerleştirilmiş bir HD kamera olan ConnectedCAM Citroën®‘i kurmuştur. Cihaz 120º geniş açılı lens, 2 milyon piksel full HD, GPS ve 16 gigalık dahili hafıza sunuyor.

Kamera oldukça basit çalışıyor. Fotoğraf çekmek istiyorsanız tıklamanız yeterli. Ancak bir video kaydetmek istiyorsanız, tıklama düğmesini biraz daha basılı tutun. Ve bu görüntüleri sosyal ağlarda paylaşmak için iOS ve Android için bir uygulama indirmeniz yeterlidir.

Ancak bu dünyadaki her şey Instagram olmadığı ve tüm sürücüler Instagram kullanıcısı olmadığı için kamera bir artı da sunuyor: güvenlik.

Manzarayı mı Beğendin? Citroen HD Kamerasıyla Yanınızda

Bir kaza durumunda, video kamera otomatik olarak çekime başlar. Aracın dışında olan her şeyin bir dakika 30 saniye (kazadan önceki 30 saniye ve sonraki dakika) kaydını mümkün kılar. Bu sayede sigorta şirketleri, dava veya iddia durumunda grafik kanıtlara sahip olacaklar. Ve entegre GPS sayesinde, uygulama aracın konumunu kaydedebilir.

Meraklı bir trafik levhası, muhteşem bir gün batımı, trafik ışıklarında eğlenceli bir sahne… Tam bir güvenlikle, şoför olmanız Instagram kullanıcısı olamayacağınız anlamına gelmez.

İkinci El Citroen İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here