2014 Volkswagen Polo 1.4 TDI İncelemesi 

0
3687
Volkswagen POLO 1.4 TDI

Volkswagen Polo 1.4 TDI verimliliği ve performansı bir araya getiren BlueMotion motoruyla oldukça ekonomik ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Fiyat performans otomobili arayan kullanıcıların sevdiği ve oldukça fazla tercih ettiği modeller arasında yer alan Volkswagen Polo 1.4 TDI rahat ve ergonomik iç mekanıyla konforlu ve keyifli bir yolculuk yaşamanızı sağlıyor. Modern ve sportif bir tasarıma sahip olan otomobil kompakt boyutları sayesinde oldukça pratik ve rahat hareket etmenizi sağlıyor.

Volkswagen Polo 1.4 TDI

B sınıfında yer alan Polo rakiplerine kıyasla çok daha kaliteli ve şık bir iç yaşam alanına sahip. Genelinde kaliteli malzemelerin kullanıldığı iç mekan sade ve ergonomik tasarımıyla oldukça rahat etmenizi sağlıyor. Sınıf standartlarının ötesinde konfora sahip olan otomobil uzun yolculuklarda bile yolculuğun keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Ancak otomobilin arka kısmı önü kadar rahat ve ferah değil. Dik konumda olan koltuklar uzun süreli yolculuklarda uzun boylu yolcuların rahatsız olmasına neden oluyor. Genel olarak yeterli sayılabilecek diz ve baş mesafesine sahip olan arka yolcu kısmı kısa mesafeli yolculuklar için çok daha uygun görünüyor. 280 litre bagaj kapasitesine sahip olan otomobil ayarlanabilir yükleme alanıyla eşyalarınızı rahat bir şekilde yüklemenizi sağlıyor. 

Volkswagen Polo 1.4 TDI

Makyajlı versiyonlarında gelen altı düzleştirilmiş sportif direksiyon oldukça şık görünüyor. Direksiyon üzerine konumlandırılmış fonksiyonel kumandalar sayesinde aracın multimedya sistemi, yol bilgisayarı ve hız sabitleme sistemi kolayca kontrol edilebiliyor. 

AUX ve hafıza kartı girişi bulunan dokunmatik multimedya ekranı iç mekanın çok daha modern ve teknolojik görünmesini sağlıyor. Bluetooth ve telefon bağlantısı alt yapısı bulunan multimedya sistemi direksiyon üzerindeki kumandalar sayesinde kolayca kontrol edilebiliyor.  Otomobilin ses sistemi oldukça tatmin edici ses yüksekliği ve kalitesiyle keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor. 

Yokuş kalkış desteği, ESP, park sensörleri, hız sabitleme sistemi ve ön koltuk ısıtması gibi donanımlara sahip olan otomobil güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunuyor. 

Volkswagen Polo 1.4 TDI Yakıt Tüketimi ve Performansı 

Volkswagen Polo’nun kaputunun altında 3 silindirli 1.4 litrelik turbo beslemeli dizel motor yer alıyor. 90 PS güç ve 230 NM tork üreten otomobil performansıyla sizi şaşırtmayı başarıyor. Turbo beslemeli dizel motoru otomobilin 0-100 km hızlanmasını 11 saniyede tamamlamasını ve maksimum 185 km hıza ulaşmasını sağlıyor.  1.4 TDI Polo düşük yakıt tüketim değerleriyle son derece ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor. Şehir içi kullanımlarda 3,9 litre ve şehir dışı kullanımlarda 3,3 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Volkswagen Polo 1.4 TDI karışık kullanımda ortalama 3,5 litre yakıt tüketiyor. 

1165 kg ağırlığa sahip olan otomobil oldukça seri ve pratik sürüş dinamikleriyle keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Kompakt boyutları sayesinde kolay manevra yeteceğine sahip olan Polo özellikle şehir içi kullanımlarda son derece rahat hareket etmenizi sağlıyor. Az yakıt tüketen ve seri bir otomobil arıyorsanız 1.4 TDI Polo sizi oldukça memnun edecektir. 

2014 Polo 1.4 TDI Alınır mı? 

2014 VW POLO

B segmentinin en çok satan modelleri arasında yer alan Polo konforlu ve modern iç mekanıyla rakiplerine kıyasla çok daha rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. Verimliliği ve performansı bir arada sunan Volkswagen Polo düşük yakıt tüketim değerleriyle oldukça ekonomik bir sürüş gerçekleştirmenizi sağlıyor. Kompakt boyutları sayesinde oldukça seri sürüş dinamiklerine sahip olan otomobil performansıyla övgüyü hak ediyor. Rahat ve konforlu küçük araba arıyorsanız bu otomobil sizin için oldukça uygun olacaktır. 

Yedek parça bulunurluluğu ve servis ağının oldukça geniş olması bakım ve onarım işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Uygun bakım ve onarım maliyetlerine sahip olan otomobil uzun vadede yapacağınız masrafları minimuma indirecektir. 

İkinci el piyasasında oldukça sevilen Volkswagen Polo ihtiyaç duyduğunuz anda hızlıca satabileceğiniz araçlar arasında yer alıyor. Değerini kaybetmeden rahat bir şekilde satabileceğiniz bu otomobil ilerleyen dönemlerde rahat olmanızı sağlıyor. 

Genel olarak kronik bir problemi ve arızası bulunmayan Volkswagen Polo uzun yıllar boyunca masrafsız binebileceğiniz modeller arasında yer alıyor. 

Volkswagen Polo 1.4 TDI Fiyatları 

2014 Volkswagen Polo 1.4 TDI versiyonu 120.000 – 175.000 TL arasında değişen fiyatlara satılıyor. Aracın kilometresi, kondisyonu, kaporta durumu ve genel temizliği fiyatının değişmesine neden oluyor.

Volkswagen İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here