MINI’nin Yenileri Mayıs’ta Türkiye’de!

0
1068
MINI'nin yenileri Resolute, Untold, Untamed

MINI’nin yenileri, Resolute, Untold ve Untamed Edition versiyonlarıyla Türkiye yollarına çıkıyor.

Mayıs’ta Türkiye’de!

Modeller, Mayıs ayından itibaren Türkiye’de olacak. Resolute Edition, 3 kapılı ve 5 kapılı MINI modelleri MINI Cabrio’nun geleneksel stilini ön plana çıkarıyor. Ayrıca kendinden emin duruşunu ve ihtişamını da vurguluyor. Aynı zamanda Untold Edition, MINI Clubman’in birçok özelliğini ve şık tasarımını bünyesinde barındırıyor. Diğer bir yeni versiyon da Untamed Edition. Bu model ise her türlü maceralara her zaman hazır olan MINI Countryman’in özelliğini vurguluyor.

Şimdi bu modellere detaylı bir şekilde bakalım.

MINI’nin Yenileri/ MINI Resolute Edition

MINI’nin Yenileri/ MINI Resolute Edition

Mayıs ayında gelecek olan bir yeni versiyon MINI Resolute Edition.

MINI Resolute Edition, Austin 1100 modelinde kullanılan orijinal MINI Cannaught Green renginden ilham alınarak tasarlanmış. Model daha zengin ve derin bir etki gösteren Rebel Green ile bizleri karşılıyor. Bu tasarım, Resolute Bronze detaylarla harika bir  uyum içinde eşsiz bir görünüm sunuyor. Ayrıca seriye özel göz alıcı bir motor kapağı şeritleri ile tamamlanıyor. Modelde pek çok yerde Resolute Bronze detayları kullanılmış. Bunlar, ön far ve stop lambası halkaları, kapı kolları, yan süs pedleri ve daha pek çok detayda yer alıyor. Aynı zamanda bu detaylar sade fakat dikkat çekici gözüküyor.

Pepper White kontrast tavan ve ayna kapakları, MINI’nin sportifliğini ve geleneğini yansıtıyor. Ve bu da dış tasarımıyla mükemmel uyum sağlıyor. İsteğe bağlı siyah tavan ve yan ayna kapakları, araca eşit derecede ikonik bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca MINI Resolute Edition’a özel, Piano Black MINI şeridi, şık ve sportif bir dokunuş veriyor. Böylece diğer dış tasarım bileşenlerini mükemmel şekilde tamamlayan daha rafine ve orantılı bir görünüme sahip oluyor.

Modelde güzel ve yumuşak tasarımıyla ergonomik Nappa deri direksiyon bulunuyor. Bu da iç mekana mükemmel bir tutuş ile kendinden emin ve sportif bir karakter kazandırıyor. Direksiyon simidinin alt kolunda seriye özel bir detay tüm telefon, ses ve müzik kontrollerini parmaklarınızın ucuna getiriyor. Aynı zamanda MINI son teknoloji işletim sistemine sahip. Ayrıca kullanıcılar, 8,8 inç dokunmatik multimedya ekranına akıllı telefonlarındaki gibi bir kaydırma hareketiyle canlı widgetları kontrol edebilir.

MINI’nin Yenileri/ MINI Clubman Untold Edition

MINI'nin yenileri / MINI Clubman Untold Edition

Mayıs ayında gelecek olan diğer bir yeni versiyon ise MINI Clubman Untold Edition.

Sofistike Sage Green gövde rengi, motor kaputu üzerinde seri için tasarlanan özel çizgileri tamamlıyor. Çizgiler, MINI Clubman Untold Edition’ın benzersizliğini vurgulayan heyecan verici aydınlatma efektlerini ortaya çıkaran sade tasarım çizgileriyle öne çıkıyor. Bu zıt detaylar kusursuz gövdeyi incelikle vurguluyor. Aynı zamanda tavan ve ayna kapaklarının rengiyle şık bir uyum yaratıyor.

Kaput ve tavan arasında uzanan beş tane dar şerit bulunuyor. Bu detay sadece Untold Edition modelinde yer alıyor. Ek olarak, MINI Clubman Untold Edition’ın dış tasarımı, 18 inç Untold Spoke jantları, parlak siyah kapı kolları ve egzoz uçlarıyla adeta bir bütünlük içinde. Sage Green Dark renkte şık ve fonksiyonel yan kaplama havalandırmaları mevcut. Bu da dış tasarım çizgilerinin akışını sürdürürken ve kesintiye uğratırken, ön çamurluklara benzersiz bir karakter kazandırıyor.

MINI’nin Yenileri/ MINI Countryman Untamed Edition

MINI'nin yenileri /MINI Countryman Untamed Edition

Mayıs ayında gelecek olan son versiyon ise Countryman Untamed Edition.

Countryman, MINI’nin Untamed Edition’da zarafeti ve çok yönlülüğü simgeleyen macera odaklı dört tekerlekten çekişli modelidir. Bu modeli kullandığınız zaman aniden doğaya çıkmak isteyeceksiniz. Aynı zamanda yeni yollar keşfetmek de bu model ile çok zevkli olacak. Bunun sebebi, aracın Momentum Gri gövde rengi. Ayrıca Piano Black kaplamalı tavan, ayna kapakları ve tavan rayları gövde rengiyle zıtlık yaratarak sizi kendine çekecek.

Özel olarak tasarlanmış 18 inç alaşım jantlar, MINI’nize güçlü ve benzersiz bir off-road görünümü verir. İki tonlu kaplama, bu muhteşem stili daha da geliştiriyor. Aynı zamanda bu modele özel marşpiye kaplamaları bulunuyor. Bu da aracınızın boyasını her türlü darbeye karşı koruyor. Parlak Piano Black tasarım vurguları, MINI’nizin ön ve arka far çerçevelerine, kapı kollarına, ön ızgara çerçevesine ve ALL4 armasına şık bir görünüm kazandırıyor.

Modelin iç tasarımına baktığımız zaman doğadan esinlenildiğini görüyoruz. Aynı zamanda aracın kokpitinde yeşil ve mavi tonların yoğunluğu hakim. Ayrıca ergonomik Nappa Deri direksiyon aracın içine sportif bir hava katıyor.

Birbirinden güzel ve etkileyici olan bu modelleri büyük bir heyecanla bekliyoruz…

Sıfır km MINI Fiyat Listesi

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here