MINI JCW Convertible , sertleştirilmiş süspansiyon, 1,6 litrelik turboşarjlı motorun güçlendirilmiş haliyle gelmişti. Yolculuk konforu zayıf olduğundan ve bagajda alışverişiniz için neredeyse hiç yer olmadığından, alıcıların birkaç ödünle yaşamaya hazır olması gerekecek.

JCW Convertible Teknik Özellikleri

JCW Convertible, 211 hp güç üreten 1.6 litrelik turboşarjlı bir motorla çalışıyor. 6.9 saniyede 0’dan 100 kmh’a ulaşır. Gazladığınız anda size, egzozdan patlama ve çarpma sesleri eşlik eder. Ayrıca sertleştirilmiş süspansiyon, standart MINI’nin yol tutuşunu daha da geliştirdi. Bu sayede piyasadaki en çevik ve eğlenceli araçlardan biri haline getirdi. Ancak Sürüş konforu, bu süspansiyon nedeniyle büyük ölçüde zarar görüyor. DSC kapalıyken, performans sürüşüne yardımcı olmak için başka bir program açılır. Elektronik Diferansiyel Kilidi Kontrolü (EDLC) olarak adlandırılan bu sistem, viraj alırken iç lastikteki frenleri devreye sokmak için otomobilin denge kontrol programını kullanır. Esasen sınırlı kaymalı diferansiyel gibi davranır.

Geleneğe Sadık Kalındı

MINI’nin stili piyasaya çıktığından beri neredeyse hiç değişmedi. Çünkü çok başarılı bir tasarıma sahiptir. JCW modeli, alaşım jantlar ve birkaç “John Cooper Works” ambleminin eklenmesiyle ortaya çıkıyor. İç mekanda, büyük hız göstergesi gibi retro esintili dokunuşlarla piyasadaki diğer arabalara benzemiyor. Ayrıca standart donanım olarak elde edeceğiniz şeyler, ses ve hız sabitleme kontrollerine sahip deri bir eğimli ve teleskopik direksiyon simidi, uzaktan anahtarsız giriş ve elektrikli kilitlerin yanı sıra tek dokunuşla yukarı ve aşağıya sahip elektrikli camlar, basma düğmeli ateşleme, paslanmaz çelik pedallar ve bir bilgi bilgisayarı.

MINI, piyasadaki en pratik otomobil olmaktan çok uzaktır. Bagajın kendisi 170 litredir. Ancak tavan aşağıdayken bu rakam sadece 125 litreye düşmektedir. Katlanır tavan 15 saniye içinde açılıp kapatılabilir.

MINI hatchback, Euro NCAP çarpışma güvenlik testlerinde en fazla beş yıldız aldı. Buna bağlı olarak Cabrio’nun da aynı derecede güvenli olduğu kanıtlanmalıdır. Sürücü, yolcu, yan ve kafa hava yastıklarının yanı sıra arabanın da dönmesi durumunda açılır kapanır çemberler var.

İKİNCİ EL JOHN COOPER WORKS İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here