Mercedes E63 AMG Estate , E-Serisi Estate’i temel alır ve AMG ise ona ayrı bir mükemmellik katarak ortaya muhteşem bir station AMG çıkarır.

siyah mercede estate

Mercedes E63 AMG Estate Teknik Özellikleri

Gücünü, yedi ileri otomatik şanzıman aracılığıyla arka tekerleklere 549bhp ve 720Nm tork gönderen 5.5 litrelik çift turbo V8’den alır. E63 AMG Estate MCT Speedshift yedi vitesli çift kavramalı şanzıman sahiptir. Ayrıca konfor, Spor, Spor Plus ve Manuel mod seçenekleri sunar. 4,3 saniyede 0-100 km / s hıza ulaşır. Ek olarak elektronik sınırlandırılan 280 kmh son hıza ulaşır. Hızlı station sınıfında Jaguar XFR S Sportbrake ve Audi RS6 gibi rakiplerinin arasında yer alır.

F1 tarzı bir ön tampon eki, sportif bir arka difüzör ve tehditkar bir dörtlü çıkışı olan egzoz düzeni var. Ayrıca 19 inç alaşım jantlar ve şık gümüş süslemeler, Mercedes’in görsel yükseltmesini tamamlıyor.

Diğer göz alıcı detaylar arasında LED farlar yer alıyor. Büyük metal kanatçıklara sahip hoş bir Alcantara süslemeli direksiyon simidi ve özel bir kısa otomatik vites kolu var. İkincisi, aracın vites değiştirme modlarını kontrol ederken, birincisi amortisör ve denge kontrol ayarlarını değiştirmenize izin verir.

e63 amg estate iç mekan

Beklediğiniz gibi, iç mekandaki kalite birinci sınıftır.

Oldukça Pratik

e63 amg estate

Arka koltuklar yerinde iken 695 litrelik devasa bir bagaj kapasitesi sunar. Arka koltukları katladığınızda bu rakam 1.950 litreye yükseliyor. Ayrıca zemine monte raylar ve yük eşiği için koruyucu şerit içeren yük sabitleme kitini ekleyebilirsiniz. İç mekanda, çok sayıda bardak tutucusu dahil olmak üzere çok sayıda saklama alanı bulacaksınız.

Sınıfının en iyisi E-Serisi’nde cömert bir standart güvenlik ekipmanı listesi var. Ayrıca direksiyon başında sürücünün başını salladığını algıladığında bir alarm çalar. Bunlara ek olarak üç aşamalı denge kontrol sistemi, lastik basıncı monitörleri ve ISOFIX çocuk koltuğu bağlantıları da dahildir. Diz ve pelvis torbaları da dahil olmak üzere bir sürü hava yastığı var.

İKİNCİ EL MERCEDES BENZ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here