Mercedes-Benz Maybach S Serisi 19 Kasım’da Tanıtılıyor

0
1607

Alman dev otomobil üreticisi Mercedes-Benz, model gamındaki en lüks aracını tanıtmaya hazırlanıyor. 19 Kasım günü yapılacak etkinlik ile yeni Maybach S Serisi tanıtılacak. Mercedes yeni Maybach S serisinin dış tasarımı hakkında ipucu veren görselini de paylaştı. İkonik çift renk boyalı gövdesi ve Maybach logosunu görselde görüyoruz. Ayrıca gizlenen kapı kolları ve Maybach’larda kullanılan krom cam çerçeveleri de yer verilen detaylardan.

Lüks seviyesini daha da yukarıya taşınacak modelde aks mesafesi standart modelden 180 mm daha uzun olacak. Söz konusu model Maybach S-Serisi olduğu için bu ekstra uzunluğun arkadaki diz mesafesini iyileştirmek için kullanılacağını düşünmek çok da yanlış olmaz. Bu sayede araç diz mesafesi konusunda da çıtayı yükseltecek.

Maybach, S-Serisi ailesinde V12 motoru kullanan tek seçenek olacak. İddialara göre 6.0 litrelik çift turbolu ünite 630 bg güç, 1.000 Nm de tork üretebilecek. Ayrıca marka, hibrit destekli V8 bir ünite sunmayı da planlıyor.

Yeni Maybach S Serisi İç Detayları İle Lüksü Zirveye Çıkartıyor.

Aracın içi ise en çok merak edilen kısım diyebiliriz. Alman üreticinin paylaştığı detaylara göre arka koltuklarda baldır bölümüne yeni bir masaj fonksiyonu eklenmiş, boyun ve omuzlar için ise ayrı ısıtma sistemi sunulmuş. Ön koltuk sırtlıkları ve arkadaki iki yolcu koltuğu arası da isteğe göre ahşap trimler ile döşenebiliyor.

Çekilen casus fotoğraflara göre, yeni S serilerinde kullanılan MBUX yazılımını barındıran devasa ekranlar bu araçta da yer alacak.

Dış tasarımda da öne çıkan farklar ise Maybach’a özgü yeni ızgaralar ve arka tamponlar diyebiliriz. İkonik Maybach logosu ve çift renk düzeni aracı oldukça fark edilebilir kılacak.

Maybach S’lerin satışları pandemi nedeniyle 2021’in ikinci yarısına sarkabilir. Halihazırda satılan Maybach serileri ülkemizde 5 milyon TL’lik dudak uçuklatan bir fiyat etiketine sahip.

İkinci El Mercedes İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here