Makyajlı 2024 Ford F-150 Lariat halka açık caddelerde test edilirken görüntülendi. 2024 versiyonu ön kısımda küçük değişiklikler 2024’te piyasaya çıkacak. Ayrıca F-150 Lariat arkada Lightning etkisine sahip yeni arka farlarla geliyor. Ülkemizde oldukça yüksek fiyatlarda satışa çıkan Ford’un bu modelinin yeni fiyatlandırması önümüzdeki yıl belli olacak.

Ford yeni bir çok işlevli bagaj kapağı üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte 2024 modelinde beklediğimiz en büyük değişim farlarda olacak.

İç Mekanda Yükseltme

İç mekanda birkaç yükseltme gelmesi kesinleşmişti. Henüz tam olarak bu değişiklikleri göremiyoruz. 2024 Ford F-150 Lariat’ın yeni bir bilgi-eğlence sistemine sahip olacağı bildiriliyor. Ayrıca bu sistem Google tarafından desteklenecek ve Ford’un gelecekteki SUV’lerinde ve kamyonlarında mevcut olacak.

Ford F-150 Lightning modeli, bu tip bilgi-eğlence sistemini sunan ilk model olacak. Doğal olarak, Ford ek güncellemeler sunacak, ancak ne yazık ki hangi güncellemelerin yolda olduğunu bilmiyoruz.

Orta Sınıf Donanım

2024 Ford F-150

2024 Ford F-150 Lariat, orta sınıf bir donanım seviyesi olacak. Giriş seviyesi XL ve XLT varyantlarının üzerinde ve King Ranch’in altında bulunur. Bununla birlikte deri döşeme, LED farlar, iyileştirilmiş klima ve çok daha fazlasını sunduğu için çok popüler bir donanım seviyesidir. Spor Görünüm Paketi de müşteriler arasında popüler bir seçenektir.

Casus prototipler, gövde renginde tamponlar, çeşitli vurgular, bir yan çıkartma, koyu renkli bir ızgara ve 18 inç jantlar sağlar. Bununla birlikte 20 inçlik altı kollu jantları da tercih edebilirsiniz. İç mekan, çanak koltuklar, ayırt edici bir vites kolu ve akıcı bir konsol ile çok benzersiz. Son olarak, Lariat döşeme, tamamı standart olarak koyu olacak. Bununla birlikte elektrikli marşpiyelerle birlikte gelecek.

2024 Ford F-150 Çıkış Tarihi

2024 Ford F-150

Satışlar, kaynağa göre Temmuz 2023’te başlayacak. Ayrıca fiyatları ise buradan takip edebilirsiniz: Ford F-150 Fiyatları

Yenilenen Ford Raptor R F-150 Tüm Detaylarıyla Tanıtıldı!

Trink Sat!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here