Teknoloji geliştikçe yeni tasarımlar görmeye devam ediyoruz. Otomobil sektörü de teknoloji geliştikçe en çok etkilenen sektörler arasında. Gün geçtikçe uzay gemisini andıran, filmlerde gördüğümüz tasarımları gerçek hayatta da görmeye başlıyoruz. İtalyan otomobil şirketi olan Lancia, uzay gemisini andıran yeni konsept tasarımın tanıttı. Ayrıca Lancia uzay tasarım, 2024 yılından sonra çıkacak 3 modele daha ilham olacak.

Stellantis çatısı altında bulunan İtalyan şirketi Lancia, alışık olduğumuzun çok dışında görünümüyle yeni konsept otomobilini tanıttı. Stellantis’in DS ve Alfa Romeo gibi üst segment otomobil markalarından biri olan Lancia, gelecekteki tasarım fikrini göstermek için düzenlediği lansmanda bize yeni konseptini tanıttı.

Lancia’nın Yeni Uzay Gemisi Konsept Aracı

Sergilenen konsept ile araç alışılmışın dışında tasarımı ile sahip konsept araca henüz jant eklenmemiş. Şirkete göre bu yeni konsept fikri Pu+Ra Zero adındaki bir çalışmanın sonucu. “Saf ve Radikal” anlamına gelen bu yeni uzay gemisi konsepti aynı zamanda sıfır emisyon gücünü de belirtiyor. 2024 yılıyla birlikte iki yıllık aralarla birlikte aynı platformu paylaşan 3 farklı model tanıtılacak. Lancia uzay konseptli modeller piyasaya ilk süreceği Ypsilon modeliyle başlayarak 2028 yılında Delta versiyonu ile sonuncusu olacak. Yeni konsept hakkında daha fazla bilgiyi önümüzdeki aylarda öğreneceğiz.

“Lancia, Yeni Rönesans” 

Yeni Rönesans adındaki fragman, Lancia’nın tasarım gününde müşterilerle paylaşıldı. Tam versiyonu ise 2023 yılının ilk ayında markanın tüm sosyal medya hesapları üzerinden izleyeceğiz. Ayrıca Yeni Rönesans kısa filmleri üç bölümden oluşacak.

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here