İtalyan bir otomobil üreticisi olan Lancia’nın geleceği PSA ve FCA şirketlerinin Stellantis çatısı altında birleşmelerinden beri merak ediliyordu. Şirket bir süre boyunca sadece tek bir model ile yoluna devam ediyordu. Ancak şimdi işler değişiyor. Şirket, bir süredir çalışmalarına devam etmese de şu an iddialı bir şekilde geri dönüyor. Lancia yeni logosu ve tasarım dili ile alakalı tüm detaylar için okumaya devam edin…

Lancia Yeni Logosu

İtalyan üretici Lancia yeni döneminin ilk gerçek adımlarını “Design Day” etkinliğinde gösterdi. Bu etkinlik kapsamında İtalyan marka yenilediği logosunu da ilk kez göstermiş oldu. Şirket öncelikle Pu+RA Zero ismi ile havacılık çizgilerini anımsatan konsept projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. (Pu+Ra kısaltması Saf ve Radikal anlamına gelen Pure and Radical kelimelerinin kısaltmasından oluşuyor.) Sonrasında ise yine etkinlik içinde yenilediği logosunu da tüm dünya ile ilk kez paylaştı. Lancia 2028 yılına kadar 3 farklı otomobil tanıtmayı planlıyor.

Aşağıdaki fotoğrafta sizlerle Lancia’nın yeni logosunu ve tasarım dilini paylaştık.

Lancia yeni logosu

2024 Yılından İtibaren Göreceğiz

Lancia CEO’su Luca Napolitano, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Marka olarak hem saf hem radikal olabileceğimizi, ikisi arasında seçim yapmak zorunda kalmadığımızı göstermek istedik. Bu şekilde de Lancia’nın kökenlerine dönebiliriz.”

Lancia’nın yenilediği logo, markanın üst segment olan Premium segmente girişini bizlere duyuruyor. Bu yeni logo Lancia’nın 2024 yılında tanıtacağı yeni modelinde kullanılacak. Elbette ki ondan sonraki bütün modellerinde de kullanılacak.

İkinci El Lancia İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here