Yeni Lancia Ypsilon 2023

0
2982
lancia ypsilon 2023

Yaşlanan İtalyan otomobil markası Lancia, sonunda yeni bir model ile geliyor. Marka, Stellantis altındaki entegrasyonundan yararlanarak, gelecek yıl yepyeni bir modele devredecek: Lancia Ypsilon 2023. Birkaç yıl sonra, kompakt bir SUV ile de sahneye çıkması olası. Lancia böyle böyle piyasada yeniden güç kazanmayı hedefliyor. Markanın ilk kurtarma planı olan bu model 2023 itibariyle sahnede yerini alacak.

lancia ypsilon 2023 sarı renk arkadan görünüm

İspanya’da Üretiliyor

Birkaç hafta önce, geleceğin yeniden şekillendirilmiş Peugeot e-208 üretiminin Zaragoza fabrikasına geçişini ortaya çıktı. Aynı anlarda, İtalyan basını da Opel Corsa ile Lancia’nın  İspanya’ya bu gelişinin aynı zamana denk geleceği de belli oldu. Yepyeni bir şehir otomobili olacak Lancia Ypsilon 2023’ün İspanya çıkışı büyük başarı elde etmesi bekleniyor. Stellantis grubunun başındaki Carlos Tavarès’in Lancia firmasının tozlu geçmişine üflemek istiyor. İtalyan markayı mümkün olduğunca çabuk yeniden sahalarda görmek istiyor.

Lancia Ypsilon 2023’e Klas Konum

Bu nedenle, Peugeot Corsa 208 temel alınarak geliştiriliyor. Böylece, yeni Lancia Ypsilon 2023’ün küllerinden yeniden doğmasının çok düşük bir maliyeti olacak. Hem içeride hem dışarıda daha şık bir muamele ile kuzenlerinden öne çıkmasına engel olmayacak bir geri dönüş. Ancak biraz aceleye gelirse şekil itibariyle Peugeot ve Opel’in siluetine benzemesi olası görünüyor. Kolay tanınması olması için mevcut halinden çok daha modern olan yeni Lancia Ypsilon 2023 elektrikli araçların da arasında yerini alacak. Yeni nesil %100 elektrikli motorla satışta yerini alacak olan Ypsilon, 3 silindirli termal blokları sahip olacak. Bununla birlikte de yeni model 48 V mikro Hibrit yapıya sahip olacak.

Lancia Ypsilon 2023 kahverengi renk yandan görünüm

Yeni Lancia Ypsilon 2023 Fiyatı

2023’te piyasaya sürülen yeni Lancia Ypsilon, İtalya’da çok ucuza satılan mevcut fiyat listesine göre fiyat listesini yükseltmeli. Ebeveynleri tarafından aranan lüksten mustarip olacak. Bu nedenle de bir şekilde geç DS3’ü canlandıracak. Lancia Ypsilon 2023 muhtemelen 18.000 Euro civarında gelişen bir giriş seviyesi fiyatına sahip olacak. Bu yeni model, yaşlı İtalyan markasını kurtarmaya yetecek mi hep birlikte göreceğiz.

Lancia Ypsilon 2.El Modelleri

Sıfır KM Fiyatları ve Paketleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here