Free2move ile PSA Grubu Mobilitede Öne Geçiyor

1
2172
free-to-move
free-to-move

Free2Move, Groupe PSA‘nın hedefini somutlaştırıyor: 2030 yılına kadar dünya çapında tercih edilen mobilite hizmet sağlayıcısı olma. Bu, hem son müşteriler hem de kurumsal müşteriler için her zaman, her yerde en uygun mobilite hizmetlerini sağlamayı amaçlamaktadır. Free2Move ile herkes verimli mobilite paylaşım hizmetlerine erişebilir.

Kentleşme ve dijitalleşme gibi yeni trendlerin ekonomi ve günlük yaşamlarımız üzerinde etkisi var. Proje, bu değişikliklerin hayata geçirdiği mobilite ihtiyaçlarını karşılamak için hem B2C hem de B2B müşterilerini adreslemektedir.

Free2move Uygulaması İle Kesintisiz Hareketliliğin Keyfini Çıkarın!

Free2MOVE-psa
Free2MOVE-psa

Bu uygulama, müşterilerin araç paylaşım hizmetlerini kullanmasını kolaylaştırır: tek bir uygulamada, çeşitli araç paylaşım sağlayıcılarından mevcut tüm yakın araçları görüntüleyebilirler. Göz önünde bulundurdukları her seçenek için fiyatları ve teknik ayrıntıları karşılaştırdıktan sonra, tek yapmaları gereken, hemen veya daha sonra kullanmak üzere istedikleri araba, bisiklet veya scooter için rezervasyon yaptırmaktır.

Free2Move Şirketler İçin En İyi Mobiliteyi Sunuyor

free2move-mobilite
free2move-mobilite

İster büyük bir şirkete, ister bir KOBİ’ye veya halka açık bir topluluğa ait olun, Free2Move, araç filo yönetiminiz için basit ve pratik araçlar sağlayabilir:

>> Lease, işletmeler için kapsamlı bir uzun vadeli kiralama çözümü sunar.

>> Connect Fleet, işletme maliyetlerinin azaltılması ve etkinlik optimizasyonu için özellikle verimli bir filo yönetimi çözümüdür.

>> Bu hizmet Filo paylaşımı, bir işletmenin araçlara hızlı ve kolay erişim sağlayan dahili bir araç paylaşım hizmeti yürütmesini sağlar.

Bu teklifler çok markalıdır ve bağımsız olarak veya optimize edilmiş bir filo takibi için birleştirilebilir.

>> Free2Move Paris, serbest dolaşan arabalarını Paris’in iç banliyösü Issy-les-Moulineaux’daki kullanıcılara sunacak.

>> Free2Move Paris, yakında Paris’in banliyö alışveriş bölgelerinde müşterilere hizmet sunacak.

 

Hizmet Uygulama ile Entegre Edilmiş

PSA-Free2move-entegrasyon
PSA-Free2move-entegrasyon

Bu uygulama, Paris’te ve Issy-les-Moulineaux’un iç banliyölerinde bulunan, serbest dolaşan bir araba paylaşım hizmetidir. Kullanıcılar, yetkili park alanlarına ve belirlenmiş elektrikli araç alanlarına (ex-Autolib) ücretsiz olarak park edebilir. Paris’te 1.700, Issy-les-Moulineaux’da 125 tane yer var. Paris uygulamasıyla, hizmetin kullanımı kolay ve rahattır. Apple Store veya Google Play Store’dan indirilebilir, yakındaki bir aracı bulmak, ayırtmak ve kilidini açmaktan elektrikli araç park yerlerini bulmaya ve kiralamayı sonlandırmaya kadar bir akıllı telefondan tüm deneyimi yönetmek için kullanılabilir. 500’den fazla Peugeot i0n ve Citroën C-Zero elektrikli araçlardan oluşan filo 7/24 mevcuttur. Arabalar düzenli olarak temizlenir ve özel ekipler tarafından şarj edilir.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here