Peugeot e-Legend Konsepti Oldukça İddaalı Geliyor

1
1439
Peugoet-e-Legend
Peugoet-e-Legend

Peugeot e-Legend konsepti için firma müşterilerine şu şekilde sesleniyor: Çünkü can sıkıntısı DNA’mızın bir parçası değil, çünkü bağımsızlık monotonlukla kafiyeli değil, çünkü enerji geçişi 120 yıllık otomobil tarihini silmeyecek, Peugeot e-Legend konsepti bunların hepsini ortaya koyuyor. Sürüş keyfinin geleceğine dair bu heyecan verici vizyon, arzu edilen ve ikonik bir araç şeklini alıyor. Gerçekçi ve tamamen modern bir şablon benimseyerek, otomobilin geleceğine yönelik bu projeksiyon, Peugeot markasının genlerini ve mirasının zarafetini yansıtıyor diyebiliriz.

Peugeot CEO’su Jean-Philippe IMPARATO ‘’Peugeot e-Legend konsepti sadece teknolojik bir manifesto değildir. Bu, Peugeot markasının aktif olarak iyimser ve son derece arzu edilen bir geleceğe odaklanan vizyonudur. PEUGEOT için otonom ve elektrik, daha da güçlü hislerle eş anlamlıdır. Can sıkıntısı asla DNA’mızın bir parçası olmayacak’’ diyor.

Bu vizyonun vücut bulmuş hali e-Legend konsepti, hareket özgürlüğünü destekleyen ve hiç bitmeyen zevkler arasında seçim yapma imkanı sunan gerçek bir arzu nesnesi:

Peugeot e-Legend ile Zaman Bulmak

Legend-zaman
Legend-zaman

Sürekli olarak aşırı uyarıldığımız günümüz ortamında, kendinize zaman ayırmak muhtemelen en değerli şeydir. Otonom sürüş, kendinize ayıracağınız zamanı bulmanıza ve aracınızda yaşamak için yeni deneyimler yaratmanıza yardımcı olacaktır deniliyor.

Yol trafiğinin türüne veya sürücünün zihin durumuna bağlı olarak,

 Peugeot T e-Legend Konsepti Dört Sürüş Modu Sunar

Peugoet-e-Legend-iç
Peugoet-e-Legend-iç

İki otonom mod:

>> YUMUŞAK: bina sakinlerinin konforunu destekler. Dijital malzeme ekranlarında projeksiyon ve bilgi ekranı minimuma indirildi,

>> Keskin: doğru ve dinamik araç yazma. Mümkün olan dijital etkinliklere maksimum bağlantı (sosyal ağlar, program vb.).

Otonom Modda, Peugoet e-Legend  İç Mekan Konfigürasyonu Şunları Uyarlar:

> Telli yönlendirme teknolojisi sayesinde, 49 inç ekranı tamamen temizlemek için direksiyon simidi ses çubuğunun altına geri çekilir,

> ön koltuklar yatar,

> yan kolçaklar otomatik olarak açılır ve akıllı telefonlar için geniş bir saklama alanı ve indüksiyon şarj alanı sağlar,

> ana kumandalara, sürücü koltuğuna entegre edilmiş orta konsol aracılığıyla erişilebilir.

Yolcular daha sonra en sevdikleri hobilerin tadını çıkarabilirler: entegre video oyununu oynayabilir veya kavisli merkezi ekranda veya güneş siperliklerine yerleştirilmiş her ekranda bir film seyredebilirler.

İki Manuel Mod

iç-mekan
iç-mekan

>> LEGEND: üç 504 Coupé kadranının çağrılması ve dijital olarak işlenmiş ahşapların farklı ekranlarda görüntülenmesi ile seyir modu,

>> BOOST: Güçlü elektrik motoru sayesinde dinamik ve uyarıcı sürüş. Tek bir büyük ekranda yolun yansıtılmasıyla 180 ° daldırma.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here