Ferrari 360 Modena

0
2642
360

Ferrari 360 Modena ikonik tasarımıyla markanın kült haline gelmiş en özel otomobillerinden birisidir. F355 modelinin devamı niteliğinde olan Ferrari 360 Modena keskin ve hırçın tasarımıyla oldukça sportif ve dinamik bir görünüme sahiptir.1999-2004 yılları arasında üretilen ve efsane haline gelmiş bu özel otomobile gelin birlikte göz atalım.

Ferrari 360 Modena Tasarım

Ferrari 360 Modena

 

İtalya’nın dünyaca ünlü tasarım şirketi Pininfarina tarafından tasarlanan araç üretildiği yıllarda döneminin ötesinde tasarımıyla büyük beğeni toplamıştır. Günümüzde modern klasik otomobiller arasında yer alan ikonik otomobil bugün bile bakışları üzerine çekmeyi başarıyor.

MODENA

Dinamik hatların ve sportif çizgilerin uyum içerisinde harmanlandığı otomobil Ferrari’nin özel kırmızı rengiyle akıllarda yer edinmeyi başarmıştır. Yere yakın gövde yapısı ve alçalmış tavanıyla oldukça atletik duran otomobil yenilikçi detaylarıyla üretildiği döneme göre oldukça modern bir tasarıma sahiptir.

Ferrari 360 Modena

 

Aynı dönemde üretilen birçok spor otomobilden çok daha yenilikçi ve modern iç mekâna sahip olan otomobil sportif çizgilerini iç mekânında da koruyor. Yere yakın bir sürüş pozisyonu sunan araç tamamen sürücünün sürüşe odaklanması için tasarlanmış.

Motor ve Performans

FERRARİ

 

Ferrari’nin kendine has sürüş dinamiklerinin yer aldığı otomobil güçlü motoru ve hafifletilmiş şasisi ile yüksek performans sunuyor.  Tamamen sürücüye yönelik tasarlanan otomobil yüksek performansı ve sportif yapısıyla heyecanlı ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

400 bg güç ve 373 nm tork üreten 3,5 litre sekiz silindirli motoru üretildiği döneme adeta damgasını vurmuştur. 4,5 saniyede 0-100 km hıza çıkan otomobil maksimum 295 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 28 litre ve şehir dışı kullanımda 12 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 18 litre yakıt tüketiyor.

Yüksek performansı, sürüş dinamikleri ve karakteristik tasarımıyla öne çıkan otomobil muhteşem sesiyle kendine hayran bırakıyor.

Ferrari 360 Modena Fiyatları

İkinci el Ferrari 360 Modena fiyatları 1.000.000 TL- 2.000.000 TL arasında değişmektedir. Aracın motor performansı, gövde durumu, özellikleri ve kilometresi fiyatları etkilemektedir. Bu tarz bir spor otomobil almayı düşünüyorsanız gerekli kontrolleri eksiksiz bir şekilde yaptırmalısınız.

İkinci El Ferrari İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here