Falken’den lastikte spor performans

0
870

Falken’in spor otomobiller için geliştirdiği Azenis FK453 yaz lastikleri dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa sunuluyor.

Falken’in özellikle spor otomobiller için ürettiği Azenis FK453 yaz lastikleri Türkiye pazarında satışa çıktı. Falken’in yeni ürünü Azenis FK453 markanın amiral gemisi segmentini temsil ediyor. Yarış pistlerinde test edilen Azenis FK453 lastikleri, özellikle sürüş konforundan vazgeçmek istemeyen hız tutkunlarına ideal yol tutuşu ve sürüş keyfi sunmak için tasarlanmış.

NUR-SPEC TEKNOLOJİSİ
Özel olarak Avrupa pazarı için tasarlanan Azenis FK453, son teknoloji ile üretilen bir lastik. Aralarında Almanya’nın Nürburgring pisti gibi çok sayıda yarış pistinde uzun testlerden geçen Azenis FK453 bünyesinde barındırdığı gürültüyü minimuma indiren teknoloji sayesinde kullanıcılara sessiz ve konforlu bir sürüş deneyimi de yaşatmayı hedefliyor. NUR-SPEC olarak adlandırılan bu teknoloji, lastik sertliğini ve sürüş hissini iyileştiren naylon içerikli takviye edilmiş lastik yapısı için kullanılıyor. Bu yapı, eski jenerasyonlara oranla zemin ile temas alanını arttırmaya ve performans değerlerini, özellikle ıslak zeminde yol tutuşu ve frenleme kabiliyetini ciddi ölçüde geliştirmeye imkan sağlıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here