En Kullanışlı 7 Land Rover Defender Aksesuarı

0
1556

Land Rover Defender, yeni bir model belirlerken dört aksesuar paketi ile birlikte sunulur. Ancak Land Rover, kullanıcı deneyiminizi daha iyi hale getirebilecek, daha sonraki bir aşamada satın alınabilen ve takılabilen ek aksesuarlar da sunmuştur. En Kullanışlı 7 Land Rover Defender Aksesuarı

1. Checker Body Care Kiti

Sadece hafif bir arazi sürüşü yaptığınızda bile, dış panellerinizden bazılarının ağaçlarla ve çalılarla temas etme ihtimali vardır. Bu, boyayı kolayca çizebilir ve yeni Defender’ınızla vahşi doğaya gittiğiniz için pişmanlık duymanıza neden olabilir. Land Rover bu sorunu dikkate aldı ve yanıt olarak isteğe bağlı bir Kontrol Gövdesi Koruma Kiti sunuyor. Kit, onu çizme veya hasar verme olasılığı en yüksek koşullarda (mesela burçtan geçerken) koruma için aracın dışına dama plakası panelleri ekler.

2. Entegre Hava Kompresörü

Adventure paketi ile standart olarak birçok aksesuar takılı olsa da, isteğe bağlı olarak bir ek hava kompresörü belirtebilirsiniz. En Kullanışlı 7 Land Rover Defender Aksesuarı Bu, aracın bagaj bölmesine takılıdır ve daha sonra araç lastiklerini, bisiklet lastiklerini, hava yataklarını ve diğer şişirilebilir malzemeleri şişirmek istediğinizde kolayca erişilebilir.

3. Şişme Su Geçirmez Tente

Kullanışlı olacak bir şişme ürün, isteğe bağlı tentedir. Geleneksel araca takılan tenteler kullanışsız ve çirkin olsa da, bu isteğe bağlı ekstra araç aracın yanına veya arkasına takılabilmektedir. Ayrıca şekil alması için sadece şişirmeniz gerektiğinden çok kolay bir şekilde dağıtılmaktadır. Yağan yağmurdan veya kavurucu güneşten saklanmayı bitirdiğinizde, kompakt bir şekle dönüşür ve ardından kolayca istiflenir.

4. Bagaj Tavan Kutusu

Bununla birlikte Bir aracın en önemsiz özelliklerinden biri bagaj kapasitesidir ve ;Defender 110, 1946 litreye kadar kargo alanıyla gelse de, bu yalnızca koltuklar ;düz katlandığında geçerlidir. Ayrıca Arka koltukları kullanmak ve bagaj için hala yeterli; alana sahip olmak istiyorsanız, 410 litrelik tavan kutusu iyi bir seçenek olacaktır. Tavan kutusu her iki taraftan da açılabilmektedir ;ve içeriğinin kaymasını önlemek için entegre bir paspasa sahiptir.

5. Tekerleğe Monte Bisiklet Taşıyıcı

Bununla birlikte Çoğu bisiklet taşıyıcısı araçların arkasına takılıyken, bu taşıyıcı tavan raylarına takılarak bagaj kapağına ve çeki demirine tam erişim sağlar. Taşıyıcı, bisikleti tekerlekleri vasıtasıyla monte eder ve 20 kg’a kadar bir bisiklet taşıma kapasitesine sahiptir.

6. Elektrikle Açılabilen Çeki Demiri

Bununla birlikte Bir çeki demiri her zaman işe yarar, ancak nadiren bir aracın görünümünü iyileştirir. Ayrıca Land Rover, araç sahiplerine çeki demiri konusunda birkaç seçenek sunmaktadır. İlk olarak, sahipler, sahibinin çeki kancasının yüksekliğini; ayrıca kolayca ayarlamasına izin veren ancak aracın arkasında kalıcı bir sabitleme olarak ;kalan çok yükseklikte bir çeki demiri seçebilirler.

7. Evcil Hayvan Bakımı ve Erişim Paketi

Bununla birlikte Evcil hayvan bakımı ve erişim paketi, evcil hayvanınızla ;seyahat etmeyi daha kolay hale getirmek için tasarlanmıştır. Ayrıca Bu isteğe bağlı özellik, tam yükseklikte bir bagaj bölmesi, bagaj tabanını korumak için kapitone ;ancak bir astar, evcil hayvanınızın yüklenmesini ve boşaltılmasını kolaylaştırmak için akıllı bir ;evcil hayvan erişim rampası ve çamuru durulamanız gerektiğinde kullanabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here