Sınırlı Sayıda Üretilen Land Rover Defender Works V8 Trophy

1
2335
Land Rover Defender Works

Bu, yeni Land Rover Defender Works V8 Trophy. Şirketin ikonik 4×4’ü bir önceki nesil versiyonunun değiştirilmiş bir versiyonu olup, Land Rover Classic tarafından yapıldı. Markanın 1989’dan beri Camel Trophy ödüllü arazi yarışçısına saygı amacıyla için tasarlandı.

90 modeli için fiyatlar 195.000 sterlin’den satışa sunulacak bu otomobil yalnızca 25 adet üretilecek.

Bob Ives’in ünlü Camel Trophy ödüllü 1989 Defender’ı, 2.5 litrelik dört silindirli dizel motorla çalışıyordu. Bununla birlikte, bu yeni model, 399bhp ve 515Nm tork üreten Jaguar Land Rover’ın 5.0 litrelik V8 motorunu içeriyor. Motor, sekiz vitesli bir otomatik şanzımanla gelecek ve iki vitesli bir transfer kutusu aracılığıyla dört tekerlekten çekiş sağlayacak.

Land Rover ayrıca, yükseltilmiş süspansiyon, yeni viraj denge çubukları, dört pistonlu kaliperlerle geliştirilmiş disk frenler ekledi. Çamurlu arazi lastiklerine sarılmış ağır hizmet tipi 16 inç çelik jantlar da yer alıyor. Böylece Defender’ın efsanevi arazi yeteneğini de geliştirdi.

 Land Rover Defender Works 2

Alıcılar ayrıca bir ön vinç, bir tavan rafı, bir şnorkel girişi ve LED spot lambaları da dahil olmak üzere bir dizi işlevsel ve kozmetik dış revizyona sahip oluyor. Ayrıca, alt gövde koruma panelleri ve harici olarak monte edilmiş çok noktalı takla kafesi gibi bazı ekstra güvenlik ekipmanları da var.

Land Rover Defender Works V8 Alıcıları Yarışmaya Davet Edilecek

Otomobilin karoseri de orijinal Camel yarışçısı ile benzer bir sarı tonda, tekerlek kemerleri, kaput ve arka kapı ise kontrast Narvik Black ile tamamlandı. LED farlar, klasik bir radyatör ızgarası ve özel sürüm “Land Rover Trophy” arması ile birlikte standart olarak geliyor.

Defender Works V8 Trophy içerisinde, gösterge paneli ve JLR’nin orijinal otomobilin stereosuna benzeyecek şekilde tasarlanmış klasik bilgi-eğlence sistemi için benzersiz bir saat alıyor. Land Rover ayrıca, siyah deri döşeme ve kontrast oluşturan sarı dikişlerle süslenmiş bir çift Recaro koltuk ekledi.

Bu yılın ilerleyen günlerinde, alıcılar Herefordshire’daki Eastnor Kalesi’nde üç günlük özel bir yarışmaya davet edilecekler. Etkinlik ile, müşteriler yeni arabalarını ilk kez kullanacaklar. Her alıcı, dublör sürücüsü ve Land Rover elçisi Jessica Hawkins dahil olmak üzere deneyimli sürücülerden oluşan bir ekipten eğitim alacak.

2. El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here