Land Rover Defender 75. Yıl Versiyonu Karşınızda

0
1288
Land Rover Defender 75. yıl versiyonu kapak fotoğrafı

Land Rover Defender 75. yıl versiyonu ile karşımıza çıkıyor. İkonik modeller arasında sayılabilen Land Rover Defender modeli yıllardır aramızda. İlk olarak 1948’de çıkan Land Rover, 75. yılı sebebiyle özel model ile piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Fakat bu özel model sınırlı üretime sahip olacak. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Land Rover Defender 75. Yıl Versiyonu Eşsiz Bir SUV

Land Rover Defender 75. yıl versiyonu deyim yerindeyse tam bir tank. Model, serinin diğer üyelerinde bulunmayan Grasmere Yeşili boyasına sahip. Renk, gövde renginde çelik jantlarla birlikte gelen Defender ve Series I arasında görsel bir bağlantı oluşturmak için gövdede ve 20 inç jantlarda mevcut. Diğer yandan içeride, gösterge panelinin döşemesi de bu renkle kaplı durumda. Ayrıca baskıya özel amblemler ve tamponlardaki Ceres Silver vurgular, görünüme son bir dokunuş katmakta. İç mekanda inceleyebileceğiniz koltuklar ise, LR’nin Resist Ebony olarak adlandırdığı renk ile gelirken; orta konsol, araç için mevcut en sağlam kumaş olduğu iddia edilen Robustec ile kaplanıyor. Diğer yandan modelin standart donanım listesinde; çevre görüş kamerası, Terrain Response teknolojisi, Meridian ses sistemi, baş üstü ekran, kablosuz cihaz şarj cihazı ve Pivi Pro bilgi-eğlence sistemi için 11,4 inç dokunmatik ekran mevcut. Isıtmalı ön koltuklar ve katlanır kumaş tavan da paketin bir parçası.

Dört Çeker, Sekiz İleri

Land Rover Defender 75. yıl versiyonu hibrit bir canavar olarak karşımıza çıkacak. Aracın kaputunun altında P400 şarj edilebilir hibrit güç aktarma organı ile birleştirilen P400 benzinli ve D300 dizel hafif hibrit motorlar bizi karşılamakta. Ayrıca Land Rover dilinde P400 olarak adlandırılan sistem, dört tekerleği sekiz ileri otomatik şanzımanla döndürmekte.

Ayrıca  Land Rover Defender 75. yıl versiyonu 2023 için çıkacak tek özel versiyon Defender değil. Şirket, Defender’ın ABD’deki ilk çıkışının otuzuncu yılını da 30. yıl özel seri adlı modelle kutluyor.

 

Satılık Tüm Land Rover Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here