2023 Chrysler 300C Tanıtıldı

0
1575
2023 Chrysler 300C ön kaput detay

Sınırlı sayıda üretilecek olan 2023 Chrysler 300C tanıtımı gerçekleşti. Bununla beraber Chrysler serisine  bir kez daha ikonik bir isim plakası geri döndü. Fakat modelden ABD pazarı için sadece 2 bin adet üretilecek. Bunun ardından ise Chrysler 300 serisinin üretimi resmi olarak sona ermiş olacak. 300 C’nin piyasa satış fiyatı ise 55 bin dolardan başlıyor. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

2023 Chrysler 300C Eski Tasarımını Koruyor

2023 Chrysler 300C’nin tasarımı, modelin 2015’teki yenilenmesinden bu yana hiç değişmedi. Üç renkli rozete sahip benzersiz bir ağ ızgaraya sahip ön uç haricinde modelin tüm gövde panelleri ve aydınlatma elemanları aynı kalmış. Ayrıca dört mevsim lastiklerle siyah krom vurgular ve 20 inç dövme jantlar da modelde mevcut. Diğer yandan modelin dört pistonlu Brembo frenleri de kırmızı boyalı kaliperlerle kaplanmış. Son olarak ise model üç dış cephe boya rengine sahip. Bunlar; Parlak Siyah, Kadife Kırmızı ve Parlak Beyaz.

Şimdi ise 2023 Chrysler 300C modelinin kaput altına bir bakalım. Kaputun altında Stellantis’in gerçek 6.4 litre HEMI V8 motoru bulunmakta. Bu canavar ise 485 hp güç ve 644 Nm tork üretebiliyor. Ayrıca model sekiz ileri otomatik şanzıman ve 3sınırlı kaymalı diferansiyele sahip. Bunlarla beraber güç arka tekerleklere iletiliyor. Açıklamalara göre ise şanzıman maksimum performans için ayarlı ve vites geçişini sadece 160 milisaniyede gerçekleştiriyor. Modelin 0-100’ü ise sadece 4.3 saniye ve max. 260km/h hıza ulaşabiliyor. Son olarak ise diğer performans iyileştirmeleri arasında aktif süspansiyon sönümlemesi ve karartılmış uçlara sahip aktif egzoz sistemi de yer alıyor.

Modelin İçi Sınırlı Üretimin Hakkını Veriyor

Şimdi ise geldik 2023 Chrysler 300C modelinin içine. Modelin içinde siyah deri ile kaplanmış ve üzerinde 300C logosu bulunan ön koltuklar bizleri karşılıyor. Ayrıca koltuklar, kapılar ve gösterge panelinde görünen gümüş kontrast dikişler ile birlikte kabin boyunca karbon fiber ve siyah piyano süslemeleri mevcut. Diğer yandan iç kısımda 19 hoparlörlü Harman Kardon ses sistemi gibi donanımlar karşımıza çıkıyor. Ek olarak ise Android Auto ve Apple CarPlay uyumluluğuna sahip 8.4 inç multimedya sistemi de modelde kullanıcılara eşlik edecek. Son olarak da modelde gelişmiş fren asistanı, şeritten ayrılma uyarısı ve çarpışma uyarısı gibi bir dizi sürücü asistan sistemi de mevcut.

 

Satılık Tüm Chrysler Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here