DS 7 Güncellenerek Elektrikli Oldu!

0
1718

DS 7 güncelleniyor. 355 fren beygir gücünde üç adet plug-in hibrit güç aktarma organı ile piyasa da olacak.

Motor Performansı

DS’in güncellenen SUV’u tüm kullanıcılar için farklı motor seçeneklerine sahip. Benzinli, dizel ve elektrikli motor opsiyonları yer alıyor. Farklı ülkelere farklı motor seçenekleri sunacağını açıklayan DS, güncellenmiş versiyonu SUV’da 130 beygirlik benzinli veya dizel motoru herkese sunacak.

Ayrıca 225, 300 ve 360 beygirlik motor seçenekleri de kullanıcının seçenekleri arasında. E Tense 4×4 360 modeli bu motor ile 0’dan 100 km’ye 5.6 saniyede çıkıyor.

DS’in farklı modeli E-Tense 225 SUV ise 225 beygir gücünde benzin motoruna ve 108 fren beygir gücü elektrik motoruna sahip olacak. Ayrıca Peugeot yapımı BlueHDI 130 Dizel motor da opsiyonel olarak sunmaya devam edecek

DS tarafından plug-in hibrit araçları için elektrikli motor da üretti. Plug-in hibrit araçlarında yer alacak bu motor ise 14.4 kw bataryaya sahip. Bu batarya 80 km’ye kadar yol kat edebiliyor.

7.4 kw bir şarj cihazından bu motorun 2 saatte dolacağı söyleniyor.

DS 7 Tasarımı

SUV olarak tasarlanan bu model 2017’de piyasada ki modele göre yeni tasarıma sahip olacak. Ayrıca gelişmiş ve modern bir multimedya sistemi de güncellenenler arasında.

Ayrıca daha keskin hatlara ve yeni bir ön ızgaraya sahip. Ön ve arka tarafta ise ince LED ışıklandırmalar yer alıyor. Araçta ayrıca 18 ile 20 inç arasında modeline göre değişiklik gösteren alaşım jantlar yer alıyor.

Arka kısmında yeni bir bagaj tasarımının yanında DS Automobiles yazısı dikkat çekiyor.

İç Tasarımı ve Diğer Teknolojiler

DS Ürün Direktörü Agnès Tesson Faget tasarım için şunları ifade etti. ” Yeni aracımız Fransız stili vizyonumuzu yansıtıyor. Temellerin ötesinde iç mekanlarımızda kullandığımız malzeme seçimimizde farklı bazı özellikler ekledik. Hafif olduğu kadar güvenli bir şasiyle beraber son derece güçlü ve verimli güç üniteleri ile otomotiv uzmanlığımızı sunuyoruz. Bu kombinasyon ile konfor ve dinamizmi hayata geçiriyoruz.”

İç kısımda 12 inç geniş bir ekran yer alıyor. Multimedya sisteminde ayrıca kablosuz Android Auto ve Apple Car Play seçeneği var. Daha önceki DS modellerinde kullanılan Iris sistemi bu modelde de yer almakta. İç kısımda gece görüş sistemi ayrıca dikkat çeken başka bir detay.

2022 DS 7 Fiyatı Ne Kadar?

Şu anda güncel olarak piyasa da olan DS 7 Crossback plug-in hibrit modeli 43.050 Sterlin. Şu an yeni modelin fiyatı ise kesinlik kazanmadı. Bu modelin ayrıca ne zaman piyasaya çıkacağı da belirtilmedi. Ama güncel DS 7 bazı Avrupa ülkelerinde ön siparişe açılmış durumda.

Sıfır KM Ford Modellerine Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here