Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız Dodge Charger hakkındaki içeriğimize göz attınız mı? O halde serinin ikincisi olan “Dodge Charger hakkında bilinmesi gerekenler II” adlı içeriğimizi mutlaka okumalısınız. Amerikan kökenli Dodge, 1900 yılında John Francis Dodge ve Horace Elgin Dodge tarafından kurulan ilk otomobil markalarından biridir.

4Dodge Charger geleceğin elektrikli otomobillerinden biri olabilir!

Emisyon standartları zamanla daha katı boyutlara çıkmaktadır. Bu sayede otomobil üreticileri elektrikli otomobil altyapılarını geliştirmeye doğru yönelmişlerdir. Dodge, Charger modelinin uzun yıllar içinde kazandığı ününü ve kanıtladığı gücünü, elektrikli versiyonları ile ilerletmesi düşünülmektedir.

3Yedinci nesil en geniş araçlardan biridir

2018 Dodge Charger Super Scat Pack

Dodge, yedinci nesil ile büyüleyici bir dönüş yaptı. 2021 model Dodge Chargerlar, 2005’teki LX platformuna çok benzer bir platforma sahip olmaktadırlar. Yedinci nesilde ufak stil değişiklikleri vardır.

2Lightning Quick ZF otomatik şanzıman

Manuel şanzımanlar, otomobil severler için çok popüler olmaktadır. Sürücünün kendi vites aralıklarını ayarlaması ve sürüş konusunda kendi stilini yaratması oldukça zevklidir. Fakat Dodge 7.Nesil Charger modellerini inanılmaz başarılı bir otomatik şanzıman ile satışa sunmuştur.

1Yedinci Nesil, V8 ile dört çekerdir

Dodge Charger hakkında bilinmesi gerekenler II listemizin son konusu 7.Nesil’deki 4 çeker donanımıdır. Dodge Challanger ağırlıklı olarak LX / LD platformunda arkadan çekişlidir.  R / T, Scat Pack ve Hellcat gibi performans süslemelerinde arkadan çekiş tek seçenektir. GT donanımı gibi daha düşük modellerinde, dört çeker donanımına sahip olmaktadır. Dodge düşük paket challengarlarına dört çeker özelliği eklemiştir. Bunun sebebi soğuk ve karlı iklimlerde yaşayan Dodge sevdalılarının, bu aracı almaktan çekinmemelerini sağlamak istemektedirler.

İkinci El Dodge İlanları

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here