CyberKAT; Tesla Cybertruck’tan Esinlenen Bir Kar Arabası… Tesla Cybertruck diye bir şey varsa o da ilham vericidir. İster fütürist tasarımı ister en son teknolojisi olsun, Tesla Cybertruck elektrikli kamyonların, oyuncakların ve şimdi de uzaktan kumandalı bir kar temizleme makinesinin yolunu açtı. Bu doğru, Tesla Cybertruck’a çok benzeyen yeni bir kar aracı var.

Kış mevsimi şimdiden gelmesi ve karlar birçok şehri kaplamaya başladı. Bununla birlikte, bağımsız şirket Spyker Workshop, pistlerde mini bir Cybertruck’a benzeyen, uzaktan kumandalı, tamamen elektrikli bir kar kedisi olan CyberKAT’ı tanıttı. Bu fütüristik arabaya sahip olmayı kim istemez ki?

CyberKAT, Uzaktan Kumandayla Kontrol Edebileceğiniz, Her Yerde Bulabileceğiniz Bir Kar Arabasıdır

İki yıl önce konsept olarak tanıtılan Tesla Cybertruck henüz satışa çıkmadı. Ancak çılgın köşeli tasarımı Tesla’nın kendi Cyberquad for Kids ve Cyberwhistle’ı da dahil olmak üzere birçok farklı ürüne ilham kaynağı oldu.

CyberKAT, adından da anlaşılacağı gibi, Tesla Cybertruck ve bir kar arabası arasında bir geçiştir. Tesla Cybertruck’tan esinlenen bu kar canavarı Spyker Workshop tarafından yapılmıştır. CyberKAT tamamen elektrikli bir kar aracıdır ve boyutları çok büyük değildir. Sizin yolunuzu açabilecek ve evinizin etrafını temizleyebilecek bir araçtır. Alüminyum sac çerçeve üzerine inşa edilen model, üçgen şekilli yüzeyler ve ezilmiş bir Cybertruck’ı andıran LED aydınlatma üniteleri ile geliyor.

CyberKAT; Tesla Cybertruck'tan Esinlenen Bir Kar Arabası

CarScoops’a göre, sadece 73.66 cm (29 inç) uzunluğunda, 48.26 cm (19 inç) genişliğinde ve 24.13 cm (9,5 inç) yüksekliğindedir. Ayrıca 10.795 cm (4,25 inç) yerden yüksekliğe sahip paletlere sahiptir, bu da onu karda sürüş için mükemmel kılar.

CyberKAT’ın üst tarafını kaldırabilirsiniz ve inceleyebilirsiniz. Burada, tıpkı gerçek bir Cybetruck gibi piller, elektrik motorları ve şanzıman bulacaksınız. Şanzıman, yüksek hız veya yüksek tork ayarı seçmenize bile izin verir. Daha detaylı ele alırsak. Kolayca çıkarılabilen üst kapak kapağının altında, Velcro ile bağlanmış dört adet 12V SLA pil ve 775 boyutlu fırçasız elektrik motorları bulunur. Ayrıca yüksek hız veya yüksek tork ayarlarına sahip özel bir CNC alüminyum şanzıman ve ışıklar için PCB devre kartları buluyoruz.

CyberKAT; Tesla Cybertruck'tan Esinlenen Bir Kar Arabası

Bu standart konfigürasyon olmakla birlikte, model farklı bir tane satın almak isteyenlerin tercihine göre diğer pil ve e-motor tipleri ile uyumludur.

Bir Gün CyberKAT’ı Bir Kar Atma Makinası Olarak Kullanabilirsin

Şu anda CyberKAT, kar üzerinde sürebileceğiniz pistlerde kullanılabilen sadece küçük bir Cybertruck. Ancak, bu daha büyük şeyler için başlangıç niteliğinde olabilir. CyberKAT, çalışmakta olan bir kar atma makinası ve ataşmanı olan CyBlower için bir römork bağlantısı ile birlikte gelir. Burada kullanılan römork da aynı firma tarafından tasarlanıp üretiliyor.

Şirket, Spyker Workshop, Ryan Butler tarafından yönetilmektedir. Bir 3D yazıcı kullanarak CyberKAT’ın üç ayrı prototipini yaptı. CyberKAT, montaj gerektirecektir, bu nedenle bir kullanım kılavuzu üzerinde de çalışıyor. CarScoops, web sitelerindeki ipuçları sayesinde gümüşten başka renklerin de bulunacağını düşünüyor.

CyberKAT; Tesla Cybertruck'tan Esinlenen Bir Kar Arabası

Kar Arabası Kar ve Buz Üzerinde Küçük Bir Canavar

CyberKAT’ı izlemek başka bir güzel şey. Bu tıpkı sevimli ama sert bir Chiuaua (Chihuahua, en küçük köpek ırklarından biridir. Ayrıca adını Meksika’nın Chihuahua eyaletinden almıştır.) gibi. Tam deneyim için videoyu çift hızda izleyin. CyberKAT, buzu yırtarak ve arkasında kar spreyi bırakarak etrafta dolanır. Uzaktan kumandayı tutup bir kar rampasından fırlatmak istediğiniz kadar onu alıp kucaklamak isteyebilirsiniz.

CyberKAT için şu anda ön sipariş verebilirsiniz. Bunun ardından 2022 yılının Ocak veya Şubat aylarında başlayan teslimatlar ile CyberKAT’ınızı teslim alabilirsiniz. CyberKAT’ınızı nasıl sipariş ettiğinize bağlı olarak maliyeti 1.299 ile 1.499$ arasında değişebilir. CyberKAT’ınıza ekstra maliyet ekleyecek radyo ve/veya elektronik aletler almayı seçebilirsiniz.

Devam eden mikroçip sıkıntısı, Tesla Cybertruck da dahil olmak üzere şu anda çoğu otomobilin üretimini yavaşlatıyor. Hatta üretimi durduruyor ve aksatıyor olabilir. Ancak yine de uzaktan kumandalı CyberKAT’ı etkilemeyecek. Gerçek Cybertruck’ı bekleyemiyorsanız ya da beklerken zaman geçirmek istiyorsanız bu gerçekten harika olacak. Günümüz kış aylarında bir CyberKAT istiyorsanız, karı kaldırmak için bu oldukça eğlenceli bir yol olmalı. Ayrıca belki daha sonra araba ve yürüyüş yolunuzu açmak için iyi bir fikir.

İkinci El ATV & UTV Fiyatları

Tesla Cyberquad; Bu Sefer Çocuklar İçin!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here