En Dikkat Çekici ve Güzel Araba Renkleri… Araba alacak kişilerin en dikkat ettikleri konulardan biri modellerin sahip olduğu renklerdir. Şu anda piyasada bulunan veya piyasaya çıkacak olan arabaların favori boya renklerinden bazılarını sıraladık. Etrafta her zaman birkaç standart araba rengi olmuştur. Sürekli olarak alıştığımız araba renkleri; siyah, beyaz, metalik gridir. Ancak ilgimizi çekecek yeni ve çok farklı araba renkleri bulunmaktadır. Onlarca yıldır otomobil üreticileri, teknik özellikler gibi yeni otomobil boyası geliştirmekten asla vazgeçmediler. Tarih boyunca geriye bir göz atarsanız yıllar içinde sahip olabileceğiniz birçok benzersiz araba rengi var oldu.

Bu yıl müşterileri birkaç özel renkten daha fazlası bekliyor ve kendiniz için mükemmel olanı kesinlikle bulacaksınız. Seçenekleri göz önünde bulundurarak renk konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. “En Dikkat Çekici ve Güzel Araba Renkleri” adlı içeriğimizde en iyi araba renklerini ve örnek araba modellerini sıraladık.

Chevrolet Corvette’nin Rapid Blue RengiEn Dikkat Çekici ve Güzel Araba Renkleri

Corvette söz konusu olduğunda her zaman arabanın rengi hakkında konuşmaktan çok tartışılması gereken daha acil konular vardır. İlk olarak, etkileyici aktarma organları ve güç sistemleri vardır. İkinci olarak sürüşün kalitesi ve muhteşem dış ve iç tasarım karşımıza çıkıyor. Corvette ile ilgili bunlar ve diğer birçok harika şey arasında, araba rengi genellikle konuşulmaz. Ancak Chevrolet Corvette’nin Rapid Blue rengi, otomobil severlerin araçlarında görmek isteyeceği bir renktir. Ayrıca Corvette her zaman piyasada sergilenecek harika renklere sahip olmuştur. 2022 için hiç düşünmeden listemize seçtiğimiz bu muhteşem Rapid Blue rengi var. Böyle parlak ve çekici bir renk ile Corvette gerçekten piyasada ilgi çekici bir duruş sergiliyor.

BMW M4’ün Sao Paulo Yellow Rengi En Dikkat Çekici ve Güzel Araba Renkleri

Alman otomobil üreticisi BMW, renk yelpazesiyle asla hayal kırıklığına uğratmayan nadir otomotiv üreticilerinden biridir. Ünlü Alman üreticisi, 2022 yılı için Sao Paulo adlı parlak sarı rengi tanıtarak bizleri daha da fazla heyecanlandırdı. BMW M4, bu muhteşem otomobil renginin gururlu taşıyıcısıdır. Bize soracak olursanız özellikle yukarıda resmedildiği gibi bize Brezilya’daki güneşli ve güzel şehri hatırlatıyor.

Porsche 911 Carrera’nın Lava Orange Araba Rengi En Dikkat Çekici ve Güzel Araba Renkleri

Pahalı ve lüks spor arabalar arasında birçok benzersiz araba rengi bulunabilir. Porsche, özel gövde ve boya ile üst düzey araçlar sunan markalardan biridir. Ünlü Alman otomobil üreticisinin teklifini incelediğimizde hangi rengi seçeceğimize karar veremedik. 2022 koleksiyonunda birbirinden güzel çeşitli araba renkleri bulunuyor. Yine de gözümüze çarpan Lava Orange (Lav Portakalı) oldu. Bu renk sadece inanılmaz derecede çekici olmakla kalmıyor aynı zamanda bize Porche 911 Carrera’nın atalarını hatırlatıyor. Modelin tarihini yansıtan ve ona modern bir hava katan Lava Orange, 2022 yılının en iyi araba renklerinden biri oldu.

Aston Martin Vantage’nin Lime Essence RengiEn Dikkat Çekici ve Güzel Araba Renkleri

Aston Martin, her üretim yılında benzersiz bir şekilde karşımıza çıkıyor. İngiliz devi, 2022 yılı için ham ve güçlü Vantage’ı piyasaya sürdü. Daha da iyisi, şimdiye kadar gördüğümüz en harika canlı renklerden biri olan Lime Essence karşımıza çıkıyor. Ancak daha da çok sevdiğimiz şey, süper geniş renk koleksiyonudur. Lime Essence ile birlikte Vantage, Kermit Green ve Hyper Red gibi diğer benzersiz tonlara sahiptir. Ayrıca satın almadan önce seçebileceğiniz bir avuç mor ve mavi, bronz ve portakal, gümüş ve beyaz, siyah ve gri, kırmızı ve yeşil renk sunuyor.

Ford Bronco’nun Eruption Green Araba Rengi

Bir sonraki SUV’miz için bir renk seçmemiz gerekseydi muhtemelen sarı veya yeşil olurdu. Özellikle de bu bir Ford ise karşımıza her zaman farklı araba renkleri çıkmaktadır. İkonik Amerikalı üretici, Bronco’yu bu iki renkte kaplamayı seçtiğinde iyi bir seçim yaptı. Sarı olan rengi, özellikle geçen yıl tüm otomobil dergilerinin kapaklarını ziyaret eden Bronco Sport ile popüler oldu. Ayrıca Ford’un Eruption Green dediği rengi de oldukça dikkat çekici bir araba rengidir. Maceralar için tasarlanmış bir SUV’ye hoş bir şekilde olarak zarif ama çekici olmayı başarmaktadır. Aslında yeşil rengi çok farklı araçlara da yakışıyor. Buna benzer bir rengi 2022 Kia Stinger modelinde de görmüştük.

Audi Q8’in Dragon Orange Metallic Rengi

Bu renge Dragon Orange Metallic adını veren Audi, benzersizliği hakkında farklı bir noktaya değindi. Muhteşem Q8’i zenginleştiren ve çeşitli gösteren turuncu, 2022 için yeni bir araba rengini bizlere kazandırıyor. Elbette turuncu otomobil renginin yıllar içinde gelip geçtiğini gördük fakat onu Q8’de görmek çok farklıdır.

İkinci El Araç İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here