Continental ve Kia Niro Ortak Oldu

0
1370

Continental ve Kia Niro ortaklık kurdu. Lastik üreticisi olan Continental yeni Kia Niro’nun elektrikli ve hibrit modelleri için ekipman tedarikçisi oldu.

Avrupa’daki tüm araçların neredeyse %33’ü Continental’in lastikleri ile fabrikadan çıkış yapıyor. 2021 yılında yüksek hacimli her 10 elektrikli otomobil üreticisinden 7’si Continental’i tercih etti.

Uzun Ömürlü Lastik

Eco Contact 6Q verimli ve uzun kullanım ömrü sunuyor. Ayrıca bunun yanı sıra üstün yol tutuşu ve fren performansıyla da ön planda. Bu lastiklerin sırt bölgesinde yer alan kauçuk bileşeni ıslak zeminlerde maksimum fren performans vaat ediyor. Direksiyon hassasiyetini arttırıyor ve ayrıca kaza riskini de en aza indiriyor.

Continental ve Kia Niro

Dört mevsim, ıslak kuru zeminlerde üstün performans gösteriyor. Ayrıca bu lastikler diğer muadili lastiklere oranla daha uzun ömür vaat ediyor.

Continental ve Kia Niro Ortaklığı

Bu ortaklıktan sonra Kia Niro; fabrikadan EcoContact 6Q, PremiumContact 6 ve ProContact RX marka lastikler ile çıkacak.

17 inç Eco Contact 6Q lastikleri Avrupa, Orta Doğu ve Afrika fabrikalarından çıkan Niro modellerinde y Hibrit elektrikli araç ve plug-in hybrid modellerinde ise fabrikadan 18 inç Premium Contact 6 serisi lastikler olacak.

Tam olarak lastik boyutları ve profilleri ise şu şekilde olacak.

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika pazarlarında Niro modellerinde yer alacak lastik profili: Eco Contact 6Q Lastik, 215/55 R17 94V.

Niro’nun plug-in hibrit modellerinde yer alacak lastik profili: Premium Contact 6 Lastik, 225/45 R18 95V XL FR.

Aracınızın Değerini Öğrenin

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here