Continental Lastikleri Ve Adidas İşbirliği

1
1083

Dünya’nın en büyük lastik üreticilerinden birisi olan Continental firması, yaklaşık 150 yıllık tecrübesini spor giyim sektörüne aktarıyor. Continental Lastikleri ve Adidas  girmiş oldukları işbirliği çerçevesinde özel ayakkabı tabanları geliştirmeye başladılar.

Continental Lastikleri Tarihi

1871 Yılında Almanya’da kurulan Continental Lastikleri, birçok sürücünün bir numaralı tercihi olarak günümüzde varlığını başarıyla sürdürmektedir. Şirket günümüzde sadece araba lastiği değil arabalar için fren sistemleri, güvenlik ekipmanları gibi farklı alanlarda da üretim yapmaktadır. Aynı zamanda dünyanın en büyük dördüncü lastik üreticisi konumundadır. Mercedes-Benz’den Chrysler’a kadar birçok otomobil üreticisinin tedarikçisi konumunda da olan Continental farklı alanlarda başarılar kazanmayı hedefliyor.

Günümüzde Avrupa’da üretilen her üç otomobilden bir tanesi Continental lastikle üretiliyor. Şirketin bilinen bir diğer özelliği ise test konusunda çok hassas olması ve ürünlerini çokça test etmesi. Her yıl 200 milyon kilometre yol yaparak test edilen lastiklerden bahsediyoruz. Bu da yaklaşık dünyanın çevresini 5000 kez dolaşmak demek. Bu tecrübe şimdi Continental ve Adidas işbirliğinde buluşuyor.

Continental Lastikleri ve Adidas

 

Continental Lastikleri ve Adidas

Günümüzde kauçuk hayatımızın her alanında yer alan bir ürün halini aldı. Nasıl ki doğru lastik seçimi ve kaliteli malzeme sürüş keyfini doğrudan etkiliyorsa doğru tabana sahip ayakkabı da o kadar sağlıklı ve başarılı sonuçlar verecektir. Birçok ayakkabı markası tabanında kauçuk kullanır böylelikle hem yere daha iyi tutunur hem de zemindeki kaymayı azaltıyor. Bunun farkında olan Adidas, kauçuk tabanlarda daha başarılı sonuçlar için kauçuk teknolojisinin en büyük oyucularından Continental Lastikleri ve Adidas anlaşma imzaladı.

Continental Lastikleri ve Adidas

Ortaya çıkan taban ile zemin kavraması ayakkabının yüzde otuz daha iyi olduğu araştırmalar sonucu ortaya çıktı. Ayrıca rekor kıran hatta Guiness Rekorlar Kitabı’na da dahil olan çok başarılı sonuçlar elde edildi. Bu sonuçlara ulaşırken Continental’in ham madde bilgisi ve tecrübesi eklendi. Böylelikle de Adidas hem profesyonel sporcularına hem de normal kullanıcılarına çok daha verimli bir koşu fırsatı sunuyor. Continental bu başarıların ardından resmi uluslararası sitesinde şunları yazdı. Tabanlarımızda üç maraton dünya rekoru ve bir Guinness Dünya Rekoru kırıldı, ayrıca Adidas x Continental ayakkabı ve Continental lastikleri ile iki Olimpiyat madalyası kazanıldı. Ve bu sadece yamacın sadece görünen kısmı, dağın zirvesi kazananların kürsüsündeki en üst basamağı olacak.

Continental Lastikleri ve Adidas

İkinci El Araba İlanları

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here