2000’lerin başında piyasaya sürülmesinden bu yana, Bentley Continental GT çok başarılı oldu. Aradan geçen yıllarda yapılan birkaç makyajın ardından, bu yeni sürüm coupe’nin cazibesini, sınıfın en üstüne fırlatan bir dizi değişiklikle başarılı bir şekilde yeniden canlandırıyor. Son modelin stili göze çarparken, son derece lüks ve cömertçe donatılmış iç mekan, para karşılığında satın alabileceğiniz her şeyin üzerinde bir kesim hissi veriyor. Porsche Panamera ile paylaşılan yeni bir şasi sayesinde, heyecan verici bir tepki seviyesine sahip. Bentley’in kaslı 4.0 litrelik V8 veya 6.0 litrelik W12 motorlarını ve baştan aşağı yeniden işlenmiş bir sürüş deneyimini yeni GT ile yaşayın.

Continental GT Artık Çok Konforlu

W12 motoru, yol tutuş dengesini iyileştirmek için şasinin daha arkasına yerleştirildi. Ancak en büyük ilerleme, öndeki yeni çift salıncaklı süspansiyon ve havalı süspansiyon sistemi ile sönümlenen çok bağlantılı bir arka yürüyendir.  Devasa 420 mm ön ve 380 mm arka fren diskleri sayesinde muhteşem durdurma gücü sağlar.

Dört tekerlekten çekiş sisteminin tork dağılımı da yeni Continental GT için yeniden tasarlandı. Konfor modunda yüzde 38’e kadar ön tekerleklere yönlendirilebilir. Bu da dört tekerlekten çekişli bir arabadan bekleyeceğiniz güven verici denge ve güvenliği sağlar. Sport modunu seçin ve motor torkunun yaklaşık yüzde 85’i arka tekerleklere yönlendirilmekte. Süspansiyon, motor, şanzıman eşlemesi ve egzoz maksimum heyecana bürünür. Comfort ayarı yumuşak bir sürüş sağlar. Ve asfalta tamamen rahatlamanızı sağlayan mükemmel bir konfor ve vücut kontrolü kombinasyonu sunar.  Continental GT’nin ikinci nesil güncellemelerini kaçırmış olsanız da, bu üçüncü nesil model, onu çok daha dikkat çekici kılan dinamik yeni bir stile sahiptir.

Ön uçtan başlayarak, geleneksel Bentley ızgarası burun boyunca uzatıldı. LED farlar kristal efektli daha çağdaş bir stil kazandırıldı ve ızgaranın altındaki girişler daha şık. Ön ve arka çıkıntılar eskisinden daha kısadır ve dingil mesafesi biraz daha uzundur. Bu da daha alçak, daha şık bir kaput çizgisi sağlamıştır. Arka kalçalar kaslı, ancak arka uçta bu yeni GT’ye yakışan bir önceki neslin hacimli bagajından çok farklı olan zarif bir incelik hissi var.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here