Bunch The Coupe, küçük çocuklarınızı, evcil hayvanlarınızı ve küçük yüklerinizi taşımak için tasarlanmış bir e-bisiklettir. Daha doğrusu teknik ismiyle e-trike’tır. Eski tip Hollonda bisiklet tasarımlarından ilham alınarak oluşturulan Bunch The Coupe’yi 2021’in ortalarında aramızda görmeye başlayacağız gibi duruyor.

Bunch the coupe elektrikli bisiklet

Şehir İçi Ulaşımda Yeni Alternatif: Bunch The Coupe

İki ön tekerleğe sahip olan trike tasarım geniş bir ön taşıma haznesine sahip. Bu hazne içerisinde çocuklar için bir çift 3 noktalı emniyet kemeri noktası bulunmaktadır. Kalınlaştırılmış polipropilenden oluşan bu ön hazne darbeleri önlemeye yardımcı olur. Pedalları Bafang M400 elektrikli motorla güçlendirilmiş olan Bunch The Coupe 80 Nm’ye kadar bir torka sahiptir. Ayrıca 120 kilometrelik geniş menziliyle de şehir ii kullanımınızı rahatlıkla karşılamak için tasarlanmıştır.

bunch the coupe

Bunch The Coupe’nin sadece tasarımında bir Hollanda havası yatmıyor. Kendisi gerçekten de Hollanda da üretiliyor. Bu da geçmişinden beri kargo bisikleti kullanılan bir yerde teknolojiyle beraber donatılmış bu bisikletin muhteşem görüntüsünün kaynağını daha iyi açıklıyor.

elektrikli bisiklet

Teknik Özellikleri

Bunch The Coupe’nin frenleme sistemi bir çift Tektro Auriga çift pistonlu hidrolik disk frenden oluşmaktadır. Vites sistemi ise otomatik vites değiştirme sistemine sahip olan NuVinci Enviolo kademesiz şanzımanla sağlanır. Zincir sistemini kapatmak içinse Hebie Chainglider kullanılmış. Bütün sistemlerin kabloları da gövdenin içine dahil edilmiş durumdadır. Pil ise kargo bölmesinin altında görünmeyecek bir şekilde yerleştirilmiştir. Yani Bunch The Coupe görüntü itibarı ile elektrikli bisiklet gibi görünmüyor bile.

Tekerlekler, Schwalbe Big Apple Plus lastiklerdendir ve dengeli bir dönüş sağlamak için uygun bir açıyla oturtulmuşlardır. Ayrıca tekerleklerin yan kısımlarında bir şeylerin tekerleklere takılmasını engellemek için çamurluklar ve tekerlek etekleri kullanılmıştır.

elektrikli bisiklet

Bunch The Coupe Fiyatı

Bu elektrikli kargo bisikletinin fiyatı ise normalde 5.999 dolar. Ancak geçici bir süre için ön sipariş fiyatı olarak 5.100 dolardan satışa sunulmuş durumda. Fiyat olarak biraz pahalı görünse de içerdiği son teknoloji ürünler ve tasarımı bu fiyatı hak edecek nitelikte. Ayrıca şehir içi ulaşımda yapacağınız yakıt tasarrufu ve bisiklet sürdüğünüzde kazanacağınız sağlık da cabası. Siz elektrikli bisikletler hakkında ne düşünüyorsunuz? Beğendiğiniz elektrikli bisiklet modellerini yorumlarda belirtirseniz gelecek olan yazılarımızda o bisiklet modelleri üzerine de incelemeler yapabiliriz.

İkinci El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here