Evelo Delta X: Maceraya Atılmak İsteyenler İçin

1
1146
Evelo Delta X Maceraya Atılmak İsteyenler İçin

Evelo Delta X: Maceraya Atılmak İsteyenler İçin

Seattle merkezli bir e-bisiklet şirketi olan Evelo, iş ve macerayı Delta X ile birleştirdi. Şirket bu bisikleti için “kendine has bir şehir bisikleti” diyor. Haklılar da, Evelo Delta X her şeyi daha pratik ve daha eğlenceli hale getiriyor.

Dayanıklılığın Diğer Adı: Evelo Delta X

Delta X aslında işe gidip gelmek ve maceraya atılmak isteyenler için kalitenin ve dayanıklılığın harika bir karışımıdır. Uzun süre dayanacak, üst düzey bir işe gidip gelme aracı arıyorsanız, Delta X tam size göre. Sağlam ve kullanımı kolay bileşenler sayesinde de bisiklet sürmeyi hiç bilmeyenler için harika bir öğretici olacaktır. Üstelik bu masum görünümünün altında vahşi bir yanı da var.

Delta X, 750W’luk bir orta tahrik motoruna sahiptir. 48V’luk 11.6Ah yan mandallı pili vardır. Enviolo’dan içten dişli arka göbek ve Schwalbe Super Moto-X lastikleri mevcuttur. Lastikleri motora oranla biraz yetersiz kalsa da ileride değiştirilebilir. 180mm’lik Tektro hidrolik disk frenler, ön ve arka çamurluklar, entegre lambalar ve arka raf da standar olarak gelen özellikler arasındadır.

Uzun Ömürlü Bir Tahrik Sistemi

750W orta tahrik motor bir süredir piyasaydı ve dayanıklılığı ile ün kazandı. Kadans temelli bir sitem olduğu için de kullanımı ve öğrenmesi çok kolaydır. Beraberinde gelen mekanik Enviolo içten dişli göbek sayesinde de vitesler arasında herhangi bir tıkanma ya da indeksleme yaşamazsınız. Bu vites sistemi de geleneksel vites sistemleri gibi sürekli bir bakım istemez. Son derece dayanıklı bu iki ürün birleştiğinde, Delta X, uzun ömürlü bir e-bisiklete dönüşür.

48V’luk pili sayesinde son sürat kullanımda 25 kilometrelik bir menzil mesafesi vardır. Ancak daha stabil bir kullanımda bu menzil yaklaşık 65 kilometreye kadar çıkabilir. Ekstra çerçeve örtüsü de pili bisiklet estetiğiyle bütünleştirir ve pili takıp çıkarmayı inanılmaz kolay bir hale getirir.

Delta X e-bisikletin şu anki fiyatı 3.699 $. Bu biraz pahalı gelebilir ancak hem trafikle uğraşmadığınız hem de yakıt masrafınızın olmadığı düşünüldüğünde kendi parasını kısa sürede çıkarabilecek bir e-bisiklet. Üstelik işe gidip gelirken ya da ufak gezilerinizde alacağınız keyif de cabası.

İkinci El Elektrikli Motosiklet Fiyatları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here