Bir Arabadan Kurtulmanın Yolları Nelerdir?

0
956
Bir Arabadan Kurtulmanın Yolları

Garajınızda duran veya garajınızda gereksiz yere yer kaplayan eski, harap olmuş bir arabanız mı var? Onu hızlı bir şekilde elden çıkarmanın ve hatta bu süreçte biraz para kazanmanın birçok yolu vardır. Arabanızdan kurtulmak adına en iyi seçeneği bulmak için aracın durumuna bakmanız gerekir. Doğal olarak, araba iyi durumdaysa daha fazla seçeneğiniz var. Ama artık yola uygun olmasa bile değersiz olduğu anlamına gelmez. Muhtemelen bunun için hala biraz para alabilirsiniz. Bir arabadan hızla kurtulmanın üç yolunu keşfetmek için “Bir Arabadan Kurtulmanın Yolları” adlı yazımızı okumaya devam edin.

Bir Arabadan Kurtulmanın Yolları

1. SATIN

2. el araba

Arabanızı satışa çıkarmak, ondan kurtulmanın en bariz yoludur. Ancak, arabanızı satın almak ve size iyi bir teklif yapmak isteyen bir kişi veya bayi bulmanın ne kadar süreceğini tahmin etmek imkansız. Bayiler size arabanın değerinden daha azını verirler çünkü bütün iş modelleri satın aldıklarından daha fazlasına satmaktır. Arabanızdan kurtulmak için aceleniz varsa, potansiyel bir alıcının ortaya çıkmasını belirsiz bir şekilde bekleyecek sabrınız olmayabilir. Neyse ki, arabalar için nakit para sunan güçlü bir araba alıcıları ve hurdalık ağı var. Sadece onların yardımı ile aracınızdan hızlı bir şekilde kurtulmakla kalmayacak, aynı zamanda aracın durumuna göre uygun bir fiyat alacaksınız. Ya da web sitemiz üzerine bir ilan girerek başlayabilirsiniz.

arabam.com / İlan Ver

2. HAYIR KURUMUNA BAĞIŞLAYIN

Maddi durumunuz elveriyorsa aracınızı hayır kurumlarına bağışlayabilirsiniz. Birçok hayır kurumu aracınızı almaktan memnuniyet duyacaktır ve hatta bazılarının özellikle bu amaç için özel bağış programları vardır. Çoğu zaman, aracı onarırlar, sonra ya faaliyetleri için kullanırlar ya da daha fazla imtiyazı olmayan bir kişiye bağışlarlar. Arabanızı bir hayır kurumuna bağışladığınızda, herhangi bir maddi tazminat alamazsınız. Ancak, bağışınız için vergi indirimi kazanabilirsiniz. Ayrıca bağış süreci, satış yapmaktan çok daha hızlıdır. Yani, garajınızı boş görmek için aceleniz varsa, bir hayır kurumu seçin.

3. PARÇALAR İÇİN SÖKÜN

Bir Arabadan Kurtulmanın Yolları

Kullanılmış araba parçaları pazarı çok büyüktür, bu nedenle parça satmak, arabayı olduğu gibi satmaktan çok daha hızlı bir süreç olabilir. Araba parçalarını iyi durumda tuttuysanız, arabayı sökmek zaman ayırmaya değer olabilir. Mekanik aletleri kullanmayı biliyorsanız, aracı hızlı bir şekilde demonte edebilirsiniz. Sadece elektronik bileşenler (radyolar, cam motorları vb.), metal gövde panelleri, ön camlar, yan camlar, lastikler, jantlar, motor gibi değerli parçaları saklayabilirsiniz. Parçalar ancak çalışır durumda olduklarında değerlidir, bu nedenle sökme işlemi sırasında bütünlüklerini koruyun.

Arabanız hangi durumda olursa olsun, ondan kurtulmanın uygun bir yolunu bulabilirsiniz. Size uygun bir çözüm için yukarıdaki ipuçlarını kullanın.

Ayrıca;
2. El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here