Sizin İçin En İyi Küçük SUV Otomobil Hangisi?

0
4925

Nissan Juke ile başlayan küçük SUV otomobil tercih edilme oranı günümüzde son sürat devam etmekte. O zamandan beri neredeyse tüm otomobil üreticileri hem küçük hem de büyük bir SUV seçeneği sunuyor. Yeni bir küçük SUV otomobil arayışı içinde değilseniz, 2. el otomobillerin arasından harika SUV otomobil seçeneklerimize göz atabilirsiniz. Uzun süredir piyasada yer edinen bu otomobiller için çok sayıda seçenek mevcut. Ancak yeni bir küçük SUV otomobil arayışında iseniz, “Sizin İçin En İyi Küçük SUV Otomobil Hangisi?” adlı yazımızı okumaya devam edin.

Bu yazımızda, belirli ihtiyaçlar için mevcut en iyi küçük SUV’lardan beşine yer vereceğiz ve bu seçeneklerin arasında Nissan Juke bulunmuyor.

Her Yönüyle En İyi Küçük SUV Otomobil: Skoda Kamiq

en iyi küçük suv

Burada bahseceğimiz otomobil olan Skoda Kamiq için çok yönlülerin en iyisi diyebiliriz. Skoda Kamiq tüm cephelerde yüksek puanlar alıyor ve hiçbir alanda hayal kırıklığına uğramıyor. İç kısmı yumuşak dokunuşlu kumaşlarla dolu. Motoru performanslı ve ekonomik. İçerideki alan çok daha büyük SUV’ları endişelendirmek için yeterli düzeyde. Özellikle bir VW Golf’den daha büyük olan bagaja sahip.

En İyi Küçük SUV Otomobil: Ford Puma

Ford Puma

Bir diğer küçük SUV otomobil olan Ford Puma için ise sürüş deneyimi açısından en eğlenceli otomobil olduğunu söyleyebiliriz. Ford, küçük ve eğlenceli arabalar yapmak konusunda gerçekten başarılı. Puma gerçekten sürülecek en iyi küçük SUV otomobillerden biri. Düz şanzıman seçeneğinde bile kullanması keyifli olan bir otomobil. Hepsinden iyisi, ST adı verilen sportif bir modelle geliyor ve 197 beygire sahip.

Garantici Kişiler İçin En İyi Küçük SUV: Hyundai Bayon

Hyundai Bayon – Wikipedia, wolna encyklopedia

Hyundai Bayon, endüstri standardı üçten çok daha iyi olan beş yıllık bir garantiyle birlikte geliyor. Peki bu neden önemli? Tabii ki, üç yıldan fazla bir süredir ona sahipseniz, paranızın karşılığını alıyorsunuz. Ama aynı zamanda bu süre Hyundai’nin mühendisliğine ne kadar güvenildiğini de gösteriyor. Genel bir araba olarak, ilginç görünen bir dış görünüme sahip olsa da güzel bir iç mekana sahip olduğunu söyleyebiliriz.

En İyi Lüks Küçük SUV Otomobil: Audi Q2

Audi Q2 – Wikipedia, wolna encyklopedia

Audi Q2’nin iç mekanı için, küçük SUV pazarındaki en iyi inşa edilmişlerden birisi olduğunu söyleyebiliriz. İçerisinde bir sürü eski moda düğme yerine yeni bir dokunmatik ekran bulunuyor. Dijital ekranı net ve kullanımı oldukça kolay. Ayrıca koltukları da gayet konforlu. Arka kısımdaki boşluk hakkında yazılacak pek bir şey yok ama her şey güven verici bir şekilde birbirine bağlıymış hissi veriyor. Motor ekonomik ve otomatik şanzıman için tereyağı gibi pürüzsüz diyebiliriz. Genel olarak Q2, gerçekten lüks hissiyatı veren küçük bir SUV otomobil.

Satış Rakamları İle Kendini Kanıtlayan En İyi Küçük SUV: Opel Mokka

en iyi küçük suv

Satış rakamları ile kendini kanıtlayan, kaya gibi sağlam bayilik deneyimi puanlarına sahip bir markadan güzel bir SUV otomobil satın almayı düşünüyorsanız, bir Opel Mokka ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Eski model için biraz garip olduğunu söylemek mümkün. Ancak bu yeni model büyük ölçüde geliştirildi. İç mekanı oldukça teknolojik. Ayrıca bu günlerde biraz nadir görülen bir dizel motora sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca;
2. El SUV İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here