Yeni arabalar tabiki güzeldir. Ancak onlardan birini istiyorsanız ciddi bir bütçeye sahip olmalısınız. İyi haber şu ki, istediğiniz tüm değişiklikleri almak için yeni bir araba satın almanız gerekmiyor. Gereksiz bir aylık araba kredisi kabusu olmadan onu eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Yeni veya kullanılmış bir araba aramak yerine, bazen sahip olduklarınızı geliştirmek ve özelleştirmek mantıklı olabilir. Birçok otomobile aftermarket parçalar takılabilir. Tamirciler, pek hoş olmayan arabanızı muhteşem bir şeye dönüştürmek için uygun bir bedel ödemeniz yeterlidir.

Daha büyük frenler; Onu Kolayca Durdurun

Arabanızla daha güvenli bir sürüş yapmak için büyük bir fren kiti eklemeyi deneyin. Jantlarınızı daha büyük ve kontrol sahibi yapmak istiyorsanız, satış sonrası lastiklerle tekerlek boyutunu değiştirin ve büyük fren kitinin daha da sıcak görünmesine izin verin. Frenleme kabiliyetinizi geliştirmekle kalmazlar; dışarıdan da havalı görünüyorlar. Motorun özelleştirilmesi konusunda endişelenmeden önce, olağanüstü frenlere sahip güçlü bir yükseltilmiş motoru bile durdurabildiğinizden emin olun.

Karbon gövde parçaları

Aracınızın dış görüntüsünden bıktınız mı? Hiç sorun değil! Karbon uzmanları, yeni hafif karbon fiber alternatifler için araç panellerinizi değiştirebilir. Daha az ağırlık ile aracınızın performansı artırabilme anlamına gelir. En iyi yanı, yoldan geçenlere havalı ve çekici görünür aracınız.

Bodykitler

Gövde kitleri, kullanılmış sürüşünüzü tamamen elden geçirmenin en iyi yollarından biridir. Ciddi bir izlenim bırakmak istiyorsanız, uygun bir vücut kitidir. Herkes bu seçenek için uygun değildir, ancak bazıları için eski püskü arabalarını şıklığa çeviren tam dönüşüm olabilir.

Performans Silikon Radyatör Hortumları

Arabanızı yükseltmek tamamen dışardan ibaret değil. Bazen göremediğiniz özelleştirme, arabayı gerçekten yapan şeydir. Silikon radyatör hortumları, geleneksel kauçuk olanlardan daha uzun ömürlüdür ve en iyi yanı, birisi kaputun altına bir göz attığında, bakacak gerçekten harika bir şeye sahip olmasıdır.

Turbo Kitleri ; Onu Hızlandırın

Tamamen hızlı arabanızı süper hızlı bir arabaya dönüştürmek için süper turbo kiti takmak gibisi yoktur. Bir turbo kiti, motorunuzun performansını önemli ölçüde artırabilir. Çöpü kamyonunuzdan çıkarın ve gaza bastığınızda süper güçlü bir izlenim bıraktığınızdan emin olun.

Performans Lastikleri

Arabanızın öne çıkması için biraz doku eklemek istiyorsanız, bunu yapmanın en iyi yolu özelleştirilmiş performans lastikleri almaktır. Lastik mağazaları, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda çeşide sahiptir. Bütçenize bağlı olarak, alt uçtan üst düzeye kadar farklı lastikleri bulabilirsiniz.

2.EL ARABA İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here