Arabanızı detaylı temizlemek, her zamankinden on kat daha iyi görünmesini sağlar. İşte arabanızın diğerlerinden farklı olmasını sağlayacak bazı hızlı ipuçları.

Camlara Özen Gösterin

Camlar, arabanızı detaylandırdıktan sonra insanların fark ettiği ilk şeylerden biridir, bu yüzden üzerlerinde biraz daha zaman harcamak avantajlıdır. Camın tipik olarak kapının üstündeki kauçuk contanın arkasına saklandığı pencerelerin en üstteki birkaç inçine ekstra özen gösterdiğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Bu bölümü kaçırırsanız, pencerenin bir veya iki inçlik kısmı kirli görünebilir. Tüm camı yıkayabilmek için camları aşağı indirin. Özellikle park geçişlerinden ve servis etiketlerinden kalan yapışkan kalıntıları gidermek için ön camın temizlenmesi de bir zorunluluktur.

Detaylara Dikkat Edin

Bir arabanın döşemesi neredeyse pencereler kadar belirgindir. Arabanızda bir krom kaplama güncellemesi varsa, güneş ışığında parıldamasını sağlamak için biraz krom temizleyici kullanmalısınız. Siyah plastik süslemeniz varsa, bu tür malzemeleri detaylandırmak için özel olarak tasarlanmış bir ürün aldığınızdan emin olun. Uzun vadede fark yaratacaktır!

Boya İşini Mükemmelleştirin

Arabanız doğru şekilde yıkandığında ve cilalandığında boya işiniz her zamankinden daha fazla öne çıkacaktır. Özel bir şey yaptırmak için fazladan harcayın, arabanızı yıkamak ve cilalamak boya işinizin rengini ortaya çıkaracak ve arabanıza ulaşmaya çalıştığınız göz kamaştırıcı faktörünü ortaya çıkaracaktır.

Detaylı Bölgelere Mikrofiber İle Ulaşın

Arabanızı yıkarken ve kuruturken iş için daima mikrofiber bezler kullanmalısınız. Arabanızı asla çizmeyecekler ve güzel görünmesini sağlarken işi halledecekler. Neyse ki, bu kullanışlı bezler yerel donanım mağazalarından veya çevrimiçi olarak makul bir fiyata satın alınabilir.

Doğru Detaylı Temizlik Ürünleri Kullanın

Tüm detaylandırma süreci boyunca, her bir iş için doğru ürünleri kullandığınızdan emin olun. Arabanızı en iyi görünüme kavuşturmakla öyle görünmesi arasındaki fark anlamına gelebilir.

Lastikler Lastikleriniz için özel lastik temizleyicisini alın. İşiniz bittiğinde onların temiz, siyah görünümlerinde yaratabileceği farka bile inanamayacaksınız.

Krom : Krom parçalarınız, süslemeleriniz ve jantlarınız için krom temizleyici, bu özel özelliklerin kalabalıkta öne çıkmaya devam etmesini sağlamak için bir zorunluluktur.

Cam : Pencereleriniz için çizgisiz bir cam temizleyici bulun veya sirke ve sudan kendi ev yapımı tarifinizi yapın.

Deri : Arabanızın iç kısmı deri ise, iyi bir deri temizleyici alışveriş listenizde olmalıdır. Deri, özenli bakım ister. Güzelce davranırsanız, size yıllarca keyif ve rahatlık verecektir.

İç : Gösterge paneli ve diğer plastik parçalar için iç temizleyici, aracınızın uzun süre toz ve kirden elde etmiş olabileceği donuk görünümü ortadan kaldırmaya gerçekten yardımcı olur.

2.EL ARABA İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here