2023 Toyota Camry NSE Tanıtıldı!

0
3068
Yeni Camry Tanıtıldı

Toyota, lüks sedan modeli olan Camry’nin 2023 model Nightshade Special Edition versiyonunu tanıtıma çıkardı. Üstelik Camry’nin 40. yılına özel olarak tasarlanan bu sedan otomobil, birbirinden özel 3 renk seçeneğine sahip olacağı duyuruldu. İşte 2023 Toyota Camry NSE hakkında tüm detaylar.

Toyota Camry

Toyota Camry Eski ModelJaponya merkezli otomobil devi olan Toyota’nın yollarda pek görmediğimiz Camry modeli aslında oldukça aktif olarak kullanılıyor ve satılıyor. Bir diğer yandan Corolla dışında sedan diğer bir Toyota modeli de Camry’dir. Bu sedan, ilk kez 1982 üretilen ve an itibarıyla 40. yılını kutlayan Toyota 40. Yaş gününe özel bir Camry çıkarmıştır. Üstelik şirket bu özel lüks sedan otomobilinin 40. yılına özel olarak yenilediği Nightshade Special Edition isimli versiyonunu tamamen tanıttı. Toyota Camry Nightshade Special Edition (NSE) 2023 yılında satışa çıkarılacak. Otomobil tasarımı ile motor özellikleri ile birçok kişinin beğenisini toplayacak gibi görünüyor.

2023 Toyota Camry NSE

Camry NSE

2023 model Toyota Camry Nightshade Special Edition, tasarımı Camry TRD’ye fazlasıyla benzetiliyor. Bu versiyonda kullanılan siyah çerçeveli farlar daha sportif görünüm katmış. Aynı zamanda arka aydınlatmalar, 19 inç mat renkli jantlar kullanılmış. Bunun yanında spor sürüş modu için özel olarak ayarlanabilir süspansiyonlar kullanılmıştır. Bu detaylar aracın farkını ortaya çıkarmaya fazlasıyla yetiyor. Tüm bunlarla birlikte bu özel seri şu 3 renk ile satışa sunulacak; gece yarısı siyahı, beyaz ve mavi olmak üzere satışa sunulması hedefleniyor.

Dış Tasarım

Yeni Camry Dış TasarımTamamen yenilenen Toyota Camry Nightshade Special Edition, dış tasarımında olduğu gibi iç tasarımında da Camry TRD’ye benzetilmeye devam ediyor. Geniş bir yaşam alanı sunan bu sedan otomobil, yarı hayalet ekran gösterge paneline sahiptir. Üstelik Corolla’dakine benzer multimedya ekranına sahip. Aynı zamanda kablosuz şarj standı ve dijital klima gibi detaylara da yer verilmekten kaçınılmamış.

Teknik Özellikleri

Arka tasarımToyota Camry Nightshade Special Edition’daki motor seçeneklerine göz attığımızda ise 3 farklı birbirinden performanslı motor ile karşılaşıyoruz. Bunlardan ilki standart olarak tüm Camry’lerde sunulan 203 beygir 2,5 litrelik motor bulunmakta. İsteyen tüketiciler için 310 beygir gücündeki 3,5 litrelik V6 motorlu seçeneğe de göz atabilirler. Bir diğer motor seçeneği de önceki motorla aynı olan ama elektrik motoru da bulunan 208 beygir gücündeki 2,5 litrelik hibrit motoru da söylemeden olmaz.

Sıfır KM Toyota Camry Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here